Tgrt Haber

İmamoğlu için çarpıcı iddia! Ne genel başkanlık, ne de İBB... Yeni plan bambaşka

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Haber Global
07 Ağustos 2023 11:50 - Güncelleme : 07 Ağustos 2023 12:26
İmamoğlu için çarpıcı iddia! Ne genel başkanlık, ne de İBB... Yeni plan bambaşka

CHP'de genel başkanlık hayalini rafa kaldırdığı ve yeniden İBB Başkanlığına aday olacağı öne sürülen Ekrem İmamoğlu hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Buna göre İmamoğlu yeni parti kurma hazırlığı içinde. İşte detaylar...

Mayıs 2023'te düzenlenen seçimin hemen ertesinde "değişim" parolasıyla CHP​ içindeki muhalif kanadın sözcüsü haline gelen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu​'nun bundan sonrak hamlesi merak ediliyor.

Önceleri genel başkanlığa aday olacağı konuşulan ardından da yeniden İBB Başkanlığı seçimine hazırlanacağı öne sürülen İmamoğlu için yepyeni bir iddia ortaya atıldı. Buna göre İmamoğlu, şimdilerde yeni bir parti kurma hazırlığı içinde.

"KENDİNE GÖRE BİR PLANI VAR"

İddiayı Haber Global'de canlı yayına katılan Prof. Dr. Eray Güçlüer ortaya attı. Ulaştığı kulis bilgilerini aktardığını belirten Güçlüer, "Sayın İmamoğlu yeni bir parti hazırlığı içerisinde. Bunu ne zaman açıklar bilemiyoruz ama onun da kendine göre bir planı var. Neticede sadece İstanbul Belediye Başkanlığını düşünmüyor" diye konuştu.

İmamoğlu'nun yeni bir siyasi oluşumu düşündüğüne dair bilgiler olduğunu ifade eden Güçlüer, "Ama bu son seçenek. İlk seçenek İBB başkanlığına aday olmak" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...