Tgrt Haber

İmamoğlu'ndan İstanbul özrü: Bazı yanlışlar yapmış olabiliriz!

04 Ağustos 2023 14:12 - Güncelleme : 04 Ağustos 2023 19:03
İmamoğlu'ndan İstanbul özrü: Bazı yanlışlar yapmış olabiliriz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı 2024 Yerel Seçimleri'ne ilişkin konuştu. Vatandaşla yüzleşeceklerini belirten İBB Başkanı, "Yaptığımız eksikliklerden dolayı onlardan özür dileyeceğiz” ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu​, 2024​ yılının Mart ayında gerçekleştirilecek yerel seçimlere yönelik açıklamalarda bulundu. İstanbul için iddialı sözler sarf eden İmamoğlu, kendi dönemleri içinde yaşanan eksiklikler için de özür dileyeceklerini söyledi.

"EKSİK, HATA OLABİLİR"

İBB'nin, çiftçilere vereceği yaklaşık 10 milyon kışlık sebze fidesinin dağıtımı töreninde konuşan İmamoğlu, “Eksiklerimiz, hatalarımız olabilir. Bazı yanlışlar yapmış olabiliriz. Ama o yanlışlarımızı da gidereceğiz, halkımızı memnun etmeye devam edeceğiz. Göreceksiniz, umutla ayağa kalkın. Biz hem bundan sonraki İstanbul seçimlerini hem de İstanbul’un ilçe seçimlerini kazanmaya devam edeceğiz. Bununla yetinmeyeceğiz, ülkemizin makus talihini yenemediğimiz bu seçimde, bir sonraki seçimde yenme konusunda da kararlı çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu yok” dedi.

"ELEŞTİRİLERİ BAŞ TACI EDECEĞİZ" 

İmamoğlu, vatandaşları dinlemeye devam edeceklerini kaydederek, “Yılmak yok, yolumuza devam edeceğiz. Ama vatandaşımızla yüzleşeceğiz. Yaptığımız eksikliklerden dolayı onlardan özür dileceğiz. Onlarla dertleşeceğiz, konuşacağız. Burada olduğu gibi gelen eleştirileri alıp baş tacı edeceğiz. Önümüze vatandaşlarımızın dilek ve tavsiyeleriyle bakacağız" diye konuştu.

İmamoğlu sözlerini "Unutmayın, buradaki kardeşiniz asla vazgeçmeyen bir kardeşiniz bunu herkes bilsin" şeklinde tamamladı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...