Tgrt Haber

İYİ Parti Çankaya ilçe başkanı ve yönetimi görevden alındı

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: TGRT Haber
22 Aralık 2023 14:35 - Güncelleme : 22 Aralık 2023 14:52
İYİ Parti Çankaya ilçe başkanı ve yönetimi görevden alındı

İYİ Parti'de görevden alma ve istifaların ardı arkası kesilmiyor. Son olarak İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yener Yıldırım, Çankaya İlçe Başkanı ve ilçe yönetiminin görevden alındığını, yerine Kurucu İlçe Başkanı olarak Doğukan Kozan'ın atandığını duyurdu.

31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimi adım adım yaklaşırken İYİ Parti​'de istifalar gündemden düşmüyor.

CHP​'nin iş birliği teklifini reddeden İYİ Parti istifaların ardından resmen dağılmanın eşiğine geldi.

İstifaların ve görevden almaların yaşandığı İYİ Parti'deki bu çalkantılı döneme ilişkin açıklamalarda bulunan Meral Akşener​, kendisine yönelik bir operasyon yapıldığını ima ederek "Bunu bir savaş ilanı olarak kabul ediyorum" demişti.

Akşener ayrıca Ekrem İmamoğlu​ ve Mansur Yavaş​'ı hedef alarak "İkisi de korkup, milletin isteğini kabul etmediler" diyerek tartışmayı alevlendirmişti.

YAPRAK DÖKÜMÜ SÜRÜYOR

Suların durulmadığı İYİ Parti'de bugün de yeni isimler görevden alındı.

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yener Yıldırım, sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı açıklamada, Çankaya İlçe Başkanı ve ilçe yönetiminin görevden alındığını, yerine Kurucu İlçe Başkanı olarak Doğukan Kozan'ın atanmış olduğunu duyurdu.

Yıldırım, dün yaptığı açıklamada da, Akyurt, Çubuk, Haymana ve Beypazarı ilçe başkanlarının da görevden alındığını duyurmuştu.

https://twitter.com/YenerYILDIRIM06/status/1738104229955264825

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...