Tgrt Haber

İYİ Parti'de yaprak dökümü devam ediyor! İl başkanı istifasını verdi 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
09 Eylül 2023 19:05 - Güncelleme : 09 Eylül 2023 19:26
İYİ Parti'de yaprak dökümü devam ediyor! İl başkanı istifasını verdi 

İYİ Parti Mamak İlçe Başkanı Mehmet Vural ve İYİ Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Dilay Küçük'ün partiden ayrılmasının ardından bu kez de İYİ Parti Yozgat İl Başkanı Bünyami Katipoğlu görevinden istifa ettiğini duyurdu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli​'nin İYİ Parti​'ye yönelik "yerel iktidarda komşu olalım" çağrısına uyan İYİ Parti Mamak İlçe Başkanı Mehmet Vural ve beraberindeki 61 üye istifa ederek, MHP'ye katılmıştı. İstifa haberleri hız kesmezken İYİ PartiZonguldak Merkez İlçe Başkanı Dilay Küçük de partiden ayrıldığını açıkladı. 

BİR İSTİFA DA YOZGAT'TAN 

İYİ Parti Yozgat İl Başkanı Bünyami Katipoğlu, görevinden istifa ettiğini açıkladı. İstifa kararını sosyal medya hesabından duyuran Katipoğlu, "Görevimden il yönetim kurulu üyelerimiz ve ilçe başkanlarımızla yapılan ortak istişareler sonucu ayrılmış bulunmaktayım" dedi. 

Bünyamin Katipoğlu

Katipoğlu'nun sosyal medyadan yaptığı açıklama şu şekilde: 

"25 Ekim 2017'de Sayın Genel Başkanım Meral Akşener hanımefendinin önderliğinde kurmuş olduğumuz İYİ Parti'nin, büyük bir onur ve gururla temsil ettiğim Yozgat İl Başkanlığı görevinden, Genel Başkanım, il yönetim kurulu üyelerimiz ve ilçe başkanlarımızla yapılan ortak istişareler sonucu ayrılmış bulunmaktayım. Genel Başkanımın ve İYİ Parti'nin yanında ve emrindeyim. Kamuoyuna saygılarımla arz ederim."

 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...