Tgrt Haber

İYİ Parti'den CHP'ye bomba çıkış: Operasyon çekiliyor

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
21 Aralık 2023 01:01 - Güncelleme : 21 Aralık 2023 01:01
İYİ Parti'den CHP'ye bomba çıkış: Operasyon çekiliyor

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Buğra Kavuncu, katıldığı canlı yayında, 'Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel İYİ Parti'ye operasyon mu çekiyor?' sorusuna cevap verdi. 'Görevi olmayan kişilerle konuşmak operasyondur' diyen Kavuncu, "Kapı arkasından yapılan her görüşmeye operasyon deriz" dedi.

Yerel seçimler​ adım adım yaklaşırken İYİ Parti​ ile CHP​ arasında ipler iyice gerilmeye başladı. CHP ile büyükşehirlerde ittifak yapılmadığı için parti yönetimini eleştiren ve istifası istenen İBB İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, katıldığı canlı yayında itiraflarda bulundu. Ekrem İmamoğlu​ ile yaptığı 'arka kapı' görüşmelerinden İYİ Parti Genel Merkezi'nin haberdar olduğunu vurgulayan Özkan, halihazırda Ankara'da da benzer diplomasilerin yürütüldüğünü söyledi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediyesi adayı Mansur Yavaş​ ile 'ittifak' diplomasisi yürüttüğünü vurgulayan Özkan, sürecin Yüksel Arslan tarafından yönetildiğini bildirdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geride kalan gün yaptığı açıklamada ise, CHP'yi içişlerine karışmakla suçlayıp, Cumhurbaşkanı yapmak istediği Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a savaş açtı. Yavaş, kendisine "korkak" diyen Akşener'e "Allah'tan başka hiç kimseden korkmuyorum" cevabını verirken; İmamoğlu ise "Haddini aşıyor" dedi.

'OPERASYON ÇEKİLİYOR'

Tartışmalar siyaset gündemini bir hayli meşgul ederken İYİ Parti Teşkilat Başkanı Buğra Kavuncu, katıldığı canlı yayında, 'Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel İYİ Parti'ye operasyon mu çekiyor?' sorusuna cevap verdi.

İYİ Parti'den CHP'ye bomba çıkış: Operasyon çekiliyor

"Görevi olmayan kişilerle konuşmak operasyondur" diyen Kavuncu, "Kapı arkasından yapılan her görüşmeye operasyon deriz" dedi.

"Benim başkanımın muhatabı Özgür Özel'dir." diyerek İmamoğlu'nu hedef alan Kavuncu, CHP tabanını konsolide etmek için yapıldığını öne sürdü.

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...