Tgrt Haber

Kabine Ahlat'ta toplandı! 21 yıl sonra bir ilk: Ekonomi, Gazze, terörle mücadele masada

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
25 Ağustos 2024 09:15 - Güncelleme : 25 Ağustos 2024 19:37
Kabine Ahlat'ta toplandı! 21 yıl sonra bir ilk: Ekonomi, Gazze, terörle mücadele masada

Kabine toplantısı 21 yıl sonra ilk kez Ankara'da dışında yapılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığındaki toplantı başladı. Ekonomiden iç ve dış politikaya kadar kritik bir çok konu masaya yatırılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan​'ın Malazgirt​ Zaferi’nin 953’üncü yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Ahlat​ ve Malazgirt’i ziyaret etmesinin ardından Ahlat Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Kabine Toplantısı​ başladı.

21 YIL SONRA BİR İLK

21 yıl sonra ilk kez bir Bakanlar Kurulu Ankara dışında yapılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki Kabine Toplantısı Bitlis'in Ahlat ilçesinde yapılacak. Ahlat'ta toplanacak Kabinede, iç ve dış politikadaki gelişmeler masaya yatırılacak.

Kabine Ahlat'ta toplandı! 21 yıl sonra bir ilk: Ekonomi, Gazze, terörle mücadele masada - 1. Resim

KABİNE'NİN GÜNDEMİNDE NELER VAR?

Kabinede; Yeni Orta Vadeli Plan hazırlıkları ve bu konuda iş dünyası ile yapılan görüşmelerin çıktıları, ekonomideki gelişmeler, terörle mücadele, Gazze’ye yönelik ateşkes görüşmelerinde son durum masaya yatırılacak. 

ESNEK ÇALIŞMA MODELİ

Kabine toplantısının diğer bir önemli konu başlığı ise kamuda esnek çalışma modeli olacak. Mesai saatlerinin kısaltılacağı ve esnek çalışma modellerinin belirleneceği bir taslak üzerinde çalışıldığı iddiası uzun süredir gündemdeydi...

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BAHÇELİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli​ ile MHP liderinin Ahlat'ta bulunan konutunda bir araya geldi.

Kabine Ahlat'ta toplandı! 21 yıl sonra bir ilk: Ekonomi, Gazze, terörle mücadele masada - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...