Tgrt Haber

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan CHP'lilere 'kurultay' çağrısı: Sakin ve huzurlu geçsin

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
25 Ekim 2023 19:33 - Güncelleme : 25 Ekim 2023 20:06
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan CHP'lilere 'kurultay' çağrısı: Sakin ve huzurlu geçsin

CHP Parti Meclisi toplantısında konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partililerden kurultay süresi boyunca sakin kalmalarını ve huzurlu bir şekilde kurultayı tamamlamalarını istedi.

Seçimlerin ardından CHP​'de başlayan değişim ve istifa çağrılarının gölgesinde partililer kurultaya gidecek. Kurultay​ hazırlıkları sürüyor. Kurultay öncesi düzenlenen “CHP Parti Meclisi Toplantısı”, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu​ başkanlığında gerçekleşti.

"SAKİN VE HUZURLU BİR KURULTAY OLSUN"

Toplantıda konuşma yapan Kemal Kılıçdaroğlu partililerden sakin ve huzurlu bir kurultay sürecinin geçmesini istedi. Kendisine yönelik zaman zaman taşkın sözler olduğunu ancak bunlara tahammül ettiğini ifade eden Kılıçdaroğlu’nun "Kurultaydan sonra hep beraber yerel seçimler için odaklanmalıyız. Adaylarımızın arkasında tek yumruk duracağız İstanbul’u da Ankara’yı da kazanacağız." dediği belirtildi.

ÖZTRAK: UYGAR TARTIŞMALARA KAVGA DİYORLAR

Genel seçimlerin ardından il ve ilçe kongrelerini düzenleyen CHP'de, neredeyse kavgasız ve gürültüsüz bir kongre geçmedi. Geçtiğimiz hafta kongre kavgalarını yorumlayan CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak da ilginç açıklamalarda bulunmuştu.

Öztrak, "Bizim kongrelerimizdeki uygar tartışmaları kavga diye sınıflandırıyorlar. Kongrelerdeki her demokratik tartışmayı CHP'de kavga var diye sunmanın da neye hizmet ettiğini biliyoruz" demişti.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...