Tgrt Haber

Özgür Özel delegelere hitap etti: "Akıl" mesajı dikkat çekti

Editör: Coşkun Alperen Yıldırım / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
25 Ekim 2023 17:15 - Güncelleme : 25 Ekim 2023 17:16

CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel, kurultaya ilişkin çalışmalarını sürdürüyor. Özel, Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt ile bir araya geldi. Burada delegelere seslenen Özel, kurultaya katılacak olan delegelere 'akla güvenin' çağrısında bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi​'nde kurultay sürecine yönelik çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. CHP​ genel başkanlığına adaylığını koyan Özgür Özel, bu süreçte yoğun çaba sarf ediyor. Özel, son olarak Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt ile bir araya geldi. 

Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt'u ağırlayan Özgür Özel, ilk olarak basına kapalı bir görüşme gerçekleştirdi. Ardından Özel ve Bozkurt, ortak basın açıklamasında bulundu.

DELEGELERE SESLENDİ 

CHP Genel Kuruluna katılacak delegere hitap eden Özgür Özel, Türkiye'de seçilmiş 200 bin delegeye sahip olduklarını belirterek "Bunlardan Atatürkçü Düşünce Derneği’ne üye olan birçok delegemiz de var. Bu ziyaretle birlikte bin 200 delegemize şunu söylemek istiyorum; iki hafta sonra bugün siz memleketinizden buraya gelmiş ve geri dönmüş olacaksınız. Cumhuriyetin 100’üncü yıldönümünde CHP’yi yönetecek kadroları ve CHP genel başkanını seçeceksiniz." ifadelerini kullandı.

Özel, delegelerin çevrelerindeki akıllı ve vicdanlı insanlara danışmalarını tavsiye ettikten sonra, "komşularınızla konuşun, öğretmenlerinizle konuşun, öğretmenlerinizle veya öğrencilerinizle, alışveriş yaptığınız esnaflarla konuşun ve o ilde yüreğindeki Cumhuriyet ve Atatürk sevgisinden endişe etmediğiniz herkesle konuşun. Onların değişimle ilgili ne düşündüklerini, CHP’nin ideolojisiyle ilgili ne düşündüklerini, bundan sonra da CHP’yle ilgili ne düşündüklerini, nasıl yönetilmesini istediklerini sorun." şeklinde konuştu.

Özel, CHP'nin geleceğini belirlemek için delegelerin kurultaya gelmelerini ve gerekeni yapmalarını istedikten sonra "CHP’yi emin ellere emanet ettiğinizi görerek döneceğinizi size taahhüt ediyorum” dedi.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...