Tgrt Haber

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Sinan Oğan'a üstü kapalı gönderme!

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
22 May 2023 17:59 - Güncelleme : 22 May 2023 18:15
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Sinan Oğan'a üstü kapalı gönderme!

14 Mayıs seçimlerinde yüzde 5.17'lik oy alan Sinan Oğan ikinci turda Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini açıladı. Oğan'ın bu açıklaması sonrası liderlerlerden ilk açıklama geldi. Twitter hesabından açıklama yapan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Oğan'a üstü kapalı göndermede bulundu. 

Türkiye​ Sinan Oğan'ın ikinci tur açıklamasına odaklandı. 14 Mayıs seçimlerinde yüzde 5.17'lik oy alan Sinan Oğan, Cumhur İttifakı’nı destekleyeceğini açıkladı. Oğan, kendisine oy veren seçmenleri Erdoğan'ı desteklemeye davet etti.

KILIÇDAROĞLU'NDAN JET AÇIKLAMA

Oğan'ın bu açıklaması sonrası Twitter hesabından jet bir cevap veren Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu​, Oğan'ın adını vermeden yüklendi.

Kılıçdaoğlu, "Kimin bu güzel vatandan kimin bu güzel vatanı satandan yana olduğu belli! Biz bu ülkeyi terörden ve mültecilerden kurtarmaya geliyoruz. Bu bir referandumdur; artık kimse kimseyi kandıramayacak. Sandığa gelmeyen 8 milyon vatandaşımızı ve tüm gençlerimizi sandığa çağırıyorum!" ifadelerini kullandı. 

https://twitter.com/kilicdarogluk/status/1660659827654230020 

OĞAN NE DEDİ? 

Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, 28 Mayıs'ta yapılacak seçimin ikinci turunda kimi destekleyeceklerine ilişkin kararını açıkladı. "Millet İttifakı yeterli başarıyı gösteremedi, Millet İttifakı tarafımızı ikna edememiştir. Parlamentoda yeterli çoğunluğu sağlayamadı. 28 Mayıs'ta yapılacak seçimlerin ikinci turunda Cumhur İttifakı​ adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan​'ı destekleyeceğimizi beyan ediyorum. Seçmenlerimizi Sayın Erdoğan'ı desteklemeye davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...