Tgrt Haber

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Van mitinginde ‘Öcalan’ sloganı atan 2 kişi yakalandı!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
04 May 2023 12:00 - Güncelleme : 04 May 2023 12:09
Kemal Kılıçdaroğlu’nun Van mitinginde ‘Öcalan’ sloganı atan 2 kişi yakalandı!

Son dakika haberi: CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Van mitinginde terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan lehine slogan atan 2 kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. "Dişe diş kana kan seninleyiz Öcalan" sloganı atan 2 kişinin emniyetteki sorgularının devam ettiği öğrenildi.

14 Mayıs’taki seçimlere artık sayılı günler kaldı. 10 gün sonra kurulacak olan sandıklar ile milyonlarca seçmen sandık başına giderek Cumhurbaşkanı ve 28.Dönem Milletvekili tercihini gerçekleştirecek. Kritik seçimler öncesinde cumhurbaşkanı adayları da miting programını hızlandırdı. Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayıKemal Kılıçdaroğlugeçtiğimiz günlerde Van’da miting gerçekleştirdi. HDP​ bayraklarının da görüldüğü mitingde skandal görüntüler yaşandı.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Van mitinginde ‘Öcalan’ sloganı atan 2 kişi yakalandı!

‘ÖCALAN’A ÖZGÜRLÜK’ SLOGANI ATILDI…

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgiye göre Kılıçdaroğlu'nun Van​'daki mitinginde "Seninleyiz Öcalan" sloganlarının atıldığı duyuldu. Kılıçdaroğlu'nu dinlemeye giden bir grubun sosyal medya üzerinden bir canlı yayın açtıkları ve bu yayında "Dişe diş kana kan, seninleyiz Öcalan" sloganları attığı görüldü.

2 KİŞİ GÖZALTINDA!

Skandal görüntülerin ardından polis ekipleri harekete geçildi. Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri düzenledikleri operasyonla 2 kişiyi gözaltına aldı. Emniyete getirilen şahısların sorgularının devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...