Tgrt Haber

Kritik zirveye damga vuran anlar: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan transfer teması

Editör: Birkan Cantürk / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
04 Eylül 2023 20:43 - Güncelleme : 04 Eylül 2023 20:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan-Vladimir Putin zirvesinde ilk görüşme sona erdi. Kritik görüşme sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisini uğurlamak için kapıya çıkan Vladimir Putin'den futbolcu isteğinde bulundu. Görüşmeye damga vuran samimi görüntüler, kameralara yansıdı.

Tüm dünyanın yakından takip ettiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan​'ın Rusya​ lideri Vladimir Putin​ ile Soçi​'deki görüşmesi sona erdi. Görüşmenin ana gündem maddeleri Rusya- Ukrayna​ savaşı ve Moskova'nın tek taraflı feshettiği Tahıl Koridoru Anlaşması oldu.

GÖRÜŞME 3 SAAT SÜRDÜ

Rus Sanatoryum'daki görüşme, yaklaşık 3 saat sürdü. Toplantı, yaklaşık 1,5 saatlik heyetler arası görüşmenin ardından baş başa çalışma yemeğiyle devam etti. Dünya iki liderin Soçi'deki zirvesine kilitlenirken, görüşmenin ardından kameralar karşısına geçen Erdoğan ve Putin açıklamalarda bulundu.

BİR FUTBOLCUNUN DURUMUNU SORDU

Putin, görüşme sonrası Erdoğan'ı kapıya kadar uğurladı. Erdoğan ise tam vedalaşırken Putin'e Sparta Prag'daki bir futbolcunun durumunu sordu. . Putin ise "Hallederiz konuşuruz, temas halinde olalım" dedi. O anlar ise saniye saniye görüntülendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...