Tgrt Haber

Memleket Partisi’ne yönelik saldırı Muharrem İnce’yi küplere bindirdi! CHP ve HDP'lilere sert sözlerle yüklendi

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
02 May 2023 13:06 - Güncelleme : 02 May 2023 13:12
Memleket Partisi’ne yönelik saldırı Muharrem İnce’yi küplere bindirdi! CHP ve HDP'lilere sert sözlerle yüklendi

Gaziantep’teki 1 Mayıs kutlamalarında HDP’li ve CHP’li grubun Memleket Partisi üyelerine saldırmasına Muharrem İnce sert tepki gösterdi. “Evlatlarımdan birinin kılına zarar gelirse dünyayı size dar ederim” diyen İnce “Aklınızı başınıza alın” ifadelerini kullandı.

1 Mayıs​ kutlamaları sırasında Gaziantep’te Memleket Partililer ile CHP’li ve Yeşil Sol Partili grup arasında tartışma çıktı. İki grup karşılıklı olarak birbirine saldırırken tekme ve yumruklar havada uçuştu. Polisin araya girmesi ile gerginlik son bularken olayın ardından Memleket Partisi​ Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce​ sert açıklamalarda bulundu.

MUHARREM İNCE’DEN SALDIRIYA TEPKİ!

İnce sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

Gaziantep​'te 1 Mayıs kutlamaları sırasında HDP'li militanlar Memleket Partili gençlerimize saldırmış. Buradan sesleniyorum; evlatlarımdan birinin kılına zarar gelirse dünyayı size dar ederim. Aklınızı başınıza alın!

https://twitter.com/vekilince/status/1653308101175418883

MEMLEKET PARTİLİLER HDP VE CHP’Yİ SUÇLADI

Memleket Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Burak Kurt, "Gaziantep’te 1 Mayıs Kutlamaları esnasında CHP​ ve HDP’lilerin ‘Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu’ sloganı atması sonrası, Memleket Partililerin ‘İşçi’ye güvence, Muharrem İnce’ söyleminden rahatsız olan CHP ve HDP’liler partililerimize önce sözlü satmada bulunup, sonrasında saldırdı" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...