Tgrt Haber

Muharrem İnce’den bomba sözler! CHP seçmenine seslenerek ‘istifa edecekler’ dedi

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
02 May 2023 08:39 - Güncelleme : 02 May 2023 08:43
Muharrem İnce’den bomba sözler! CHP seçmenine seslenerek ‘istifa edecekler’ dedi

Son dakika haberi: Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Tekirdağ’da mitingde vatandaşlara hitap etti. CHP seçmenine seslenen İnce parti içerisindeki diğer parti adaylarının isimlerine dikkat çekerek Memleket Partisi’ne oy istedi.

Türkiye​ 12 gün sonra sandık başına gidiyor. Milyonlarca seçmen sandık başına giderek cumhurbaşkanı ve 28.dönem milletvekili tercihini gerçekleştirecek. Kritik seçimler öncesinde Cumhurbaşkanı adayları çalışmalarını hızlandırdı. Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İncede bölge bölge gezerek vatandaşlara seçim vaatlerini anlatıyor.

İNCE 10 MİLYON DOLAR RÜŞVET İDDİALARINA CEVAP VERD,

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgiye göre Tekirdağ’da Çorlu Atatürk Meydanı’nda toplanan kalabalığa seslenen İnce “Ne Cumhur ne millet, tek yol memleket” sloganı ile CHP​ milletvekili aday listesi üzerinden Millet İttifakı’na yüklendi. Sosyal medya üzerinden kendisine yöneltilen 10 milyon rüşvet iddialarına cevap veren İnce “Ulan geri zekalılar, 10 milyon rüşvet banka yoluyla mı gönderilir. Bir de Pazar günü. Üzüldüğüm taraf şu, FETÖ'cüler sahtekarlığa bayılır. FETÖ'cüler bunu yapıyor ama benim eski arkadaşlarım da paylaşıyor” dedi.

LİSTE ÜZERİNDEN CHP’YE YÜKLENDİ

İnce konuşmasını şöyle sürdürdü:

CHP’ye oy verecek kardeşlerime sesleniyorum. Üçüncü sırada DEVA Partili var. Onu gönderirseniz 15 Mayıs sabahı CHP’den istifa edecek. Bunu yapmayın. Çankaya’da Sadullah Ergin’e mi oy vereceksiniz. İzmir’de Yüksel Taşkın’a mı oy vereceksiniz. Sizin bildiğiniz Atatürk’ün partisi yok artık. O yok, o gitti. Atatürk’ün partisi burada. Memleket Partisi

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...