Tgrt Haber

Meral Akşener 6'lı masadan ayrıldı mı? İYİ Parti 6'lı masadan ayrılıyor mu? 6'lı masa son dakika!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
03 Mart 2023 15:48 - Güncelleme : 03 Mart 2023 16:10
Meral Akşener 6'lı masadan ayrıldı mı? İYİ Parti 6'lı masadan ayrılıyor mu?  6'lı masa son dakika!

Dün gerçekleştirilen 6'lı masa toplantısında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına sıcak bakmayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün gece partililerle yaptığı toplantı sonrası açıklamalarda bulundu. Peki, Meral Akşener 6'lı masadan ayrılıyor mu? 6'lı masa son dakika!

Altı siyasi partiden oluşan Millet İttifakı dünkü toplantının ardından ortak cumhurbaşkanı adayı konusunda ortak bir anlayışa ulaştıklarını, nihai kararı 6 Mart'ta açıklayacaklarını açıklamışlardı. Ancak, bugün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener​, partisinin Genel İdare Kurulu'nu topladı. Meral Akşener 6'lı masadan ayrılıyor mu? 6'lı masa​ son dakika! 

MERAL AKŞENER 6'LI MASADAN AYRILDI MI?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün gece partililerle yaptığı toplantı sonrası Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısını olağanüstü kararla bugüne çekerek dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Akşener, "5 siyasi parti Kılıçdaroğlu​'nun adaylığını beyan ettiler. Biz ise sokaklarda sıklıkla duyduğumuz, milletimizin teveccüh gösterdiği, Erdoğan'a karşı açık ara kazandığını gördüğümüz 2 ismin adaylığını beyan ettik. Bu isimler Mansur Yavaş​ ve Ekrem İmamoğlu​. Adayın sağlıklı belirlenmesi için araştırma şirketlerinin yapacağı çalışmalarla ortak cumhurbaşkanının veriye dayalı olarak belirlenmesini önerdik ama maalesef bu önerimiz kesin biçimde masada reddedildi. " ifadelerine yer verdi.

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...