Tgrt Haber

Meral Akşener ve Müsavat Dervişoğlu nikah şahitliğinde buluştu

Editör: Banu İriç / Kaynak: Anadolu Ajansı
22 Eylül 2024 06:47 - Güncelleme : 22 Eylül 2024 06:51

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ve İYİ Parti Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener nikah şahitliği yaptıkları törende bir araya geldiler. Nikahı kıyan belediye başkanı Fethi Yaşar çifte nikah cüzdanını vermesi için Akşener'e teklif edince, Akşener, Dervişoğlu ile birlikte takdim etmeyi tercih etti.

İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun'un oğlu İstemihan Ergun'un nikahı uzun bir aradan sonra İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu​ ve kurucu genel başkan Meral Akşener​'i bir araya getirdi. İki isim nikah şahitliği yaparak nikah cüzdanını birlikte takdim etti. İstemihan ile Kübra​ çiftinin ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi'nde düzenlenen düğün siyasileri buluşturdu.

Meral Akşener ve Müsavat Dervişoğlu nikah şahitliğinde buluştu - 1. Resim

NİKAH CÜZDANINI ÖNCE AKŞENER'E UZATTI

Çiftin nikahını Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın kıydı. Başkan Yaşar nikah cüzdanını Akşener'in vermesini isteyince, Akşener hamle yaparak Dervişoğlu ile beraber vermeyi önerdi.

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ayşe22 Eylül 2024 06:51

İYİ Partililer her zaman bu kadar samimi miydi acaba güzel bir görüntü

Sonraki Haber Yükleniyor...