Tgrt Haber

Sosyal medyadaki destek gerçek mi? 'Fake aşk' iddiaları sonrasında Muharrem İnce, Elon Musk’a seslendi

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
16 Mart 2023 07:35 - Güncelleme : 16 Mart 2023 07:50
Sosyal medyadaki destek gerçek mi? 'Fake aşk' iddiaları sonrasında Muharrem İnce, Elon Musk’a seslendi

Son dakika haberi: Memleket Partisi’nin Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce sosyal medya hesabından Twitter'ın sahibi Elon Musk’a seslendi. ‘Bot destekçi’ tartışmalarının ardından İnce, Musk’a “Varsa, tüm adayların hesaplarından bot hesapları silebilir misiniz? Teşekkürler” ifadelerini kullandı.

Türkiye seçim atmosferine girdi. 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler öncesinde adaylar belli olmaya başladı. Cumhur İttifakı seçimlere Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın adaylığı ile gireceğini aylar öncesinden ilan ederken 6’lı Masa ise yaptıkları uzun görüşmelerin ardından adaylarının Kemal Kılıçdaroğlu​ olduğunu ilan etti. Zafer Partisi öncülüğündeki Ata İttifakı ise adayının Sinan Oğan olduğunu duyurdu. Seçimlerde nasıl bir yol izleyeceği merak konusu olan Memleket Partisi yaptıkları ön seçimlerle adayını belirledi. Buna göre Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce​ seçimlerde cumhurbaşkanı adayı olarak yarışa katılacak.

MUHARREM İNCE’NİN SOSYAL MEDYA DESTEKÇİLERİ BOT HESAP MI?

Özellikle sosyal medyayı çok aktif kullanan ve gençler arasında ‘İnce dansı’ akımının başlaması ile birlikte Muharrem İnce’ye yönelik ‘bot hesap’ tartışmaları alevlendi. Muharrem İnce destekçilerinin ‘bot hesaplar’ üzerinden faaliyet yürütüldüğü iddiaları siyaset camiasında yeni bir tartışmaya yol açtı.  Cumhurbaşkanı adaylığının açıklanması sonrası Twitter’daki kampanyalarda bazı ‘bot hesaplar’ın bulunduğuna yönelik bulgular tespit edilince İnce çareyi en tepede aradı.

ELON MUSK’A SESLENDİ

Twitter'ın sahibi Elon Musk’ı etiketleyerek İngilizce bir tweet atan İnce, “Sevgili Elon, rakiplerim Twitter'da beni takip eden ve destekleyen gençleri ‘bot’ hesaplar olarak suçluyor. Gerçeğin ne olduğunu açıklayabilir misiniz? Varsa, tüm adayların hesaplarından bot hesapları silebilir misiniz? Teşekkürler” ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/vekilince/status/1635998325966098441

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Cemal Süreyya 16 Mart 2023 09:48

Sahte Atatürkçüler yerine Muharrem İnce yi tercih ederim.oyum RTE ye

Sonraki Haber Yükleniyor...