Tgrt Haber

TİP Genel Başkanı Erkan Baş, Muharrem İnce’ye kapıları kapattı: Öyle bir figür olmayacak

14 Mart 2023 08:25 - Güncelleme : 14 Mart 2023 08:30
TİP Genel Başkanı Erkan Baş, Muharrem İnce’ye kapıları kapattı: Öyle bir figür olmayacak

Son dakika haberi: Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, katıldığı televizyon programda Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığını destekleyeceklerini ifade ederken Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye ise kapılarını kapattı. İnce’nin 2018’deki seçimde ‘Adam kazandı’ mesajına göndermede bulunan Baş, “Türkiye siyasetinin geleceğinde Muharrem İnce diye bir figür olmayacak" dedi.

Türkiye seçim atmosferine girdi. 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimi öncesinde adaylar görüştükleri partiler ile destek arayışına başladı. 6’lı Masa’nın adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşme gerçekleştiren ve destek konusunda yeşil ışık yakan Türkiye İşçi Partisi​ Genel Başkanı Erkan Başkatıldığı televizyon programında gündemi değerlendirdi.

TİP, MUHARREM İNCE’YE KAPILARI KAPATTI

Muhalefetten 1’den fazla aday ile girilmemesi gerektiğini söyleyen Baş adaylığını açıklayan Memleket Partisi​ Genel Başkanı Muharrem İnce’ye de sert sözlerle yüklendi. Baş, Muharrem İnce’nin 2018 yılındaki seçimde ‘Adam kazandı’ mesajına göndermede bulunarak “Bütün seçim çalışmasında 'Talimatı benden bekleyin' derseniz ve seçim günü kaybolursanız insanlar size bir daha güvenmez. Türkiye siyasetinin geleceğinde Muharrem İnce​ diye bir figür olmayacak" dedi.

Baş, Muharrem İnce'ye sosyal medya üzerinde destek hatırlatmasına ise "Var olan desteği sokakta görmüyorum" diyerek cevapladı.

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...