Tgrt Haber

Muharrem İnce’den ilginç ‘kadro’ açıklaması: Bazıları ekibimde olduğunu bilmiyor

13 Mart 2023 14:02 - Güncelleme : 13 Mart 2023 14:06
Muharrem İnce’den ilginç ‘kadro’ açıklaması: Bazıları ekibimde olduğunu bilmiyor

Son dakika haberi: 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde cumhurbaşkanı adayını olduğunu açıklayan Muharrem İnce’den ilginç bir açıklama geldi. Ülkeyi yönetmek için 300 kişilik ekibi olduğunu söyleyen İnce “Bazıları ekibimde olduğunu bilmiyor. Atandığında onlar da şaşıracak” dedi.

Türkiyeseçim​ atmosferine girdi. CumhurbaşkanıErdoğan’ın attığı imza ile 14 Mayıs’ta sandıklar kurulacak. Milyonlarca seçmen gerek cumhurbaşkanı gerek ise milletvekili seçimi için sandık başına gidecek. Seçimlere kısa süre kala partiler ittifaklarını genişletmeye ve gösterdikleri adaya destek çalışmalarına hız verdi. Cumhur İttifakı, Millet İttifakı ve Ata İttifakı’na üye olmayan Memleket Partisi ise bu seçimlerde farklı bir yol ile gitme kararı aldı.

MEMLEKET PARTİSİ’NİN ADAYI MUHARREM İNCE

Memleket Partisi hafta sonu yaptığı ön seçimle cumhurbaşkanı adayını belirledi. Buna gör partinin genel başkanı Muharrem İnce aday olarak ilan edildi. Seçimlere herhangi bir ittifak ile girmeyen Muharrem İnce’ye CHP’li bazı isimlerin ‘Kılıçdaroğlu’na destek çık’ çağrısına ne cevap vereceği merak konusu oldu.

“300 KİŞİLİK EKİP İLE ÜLKEYİ YÖNETECEĞİZ”

Katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan İnce seçimleri kazanması durumunda yapacaklarını anlattı. “Ülkeyi yönetmek için ekibiniz var mı?” sorusuna İnce, “Arkadaşlarımla ülkeyi nasıl yönetiriz deyip oturup yazdık. Türkiye'yi 300 kişi ile birlikte yöneteceğiz” şeklinde cevap verdi.

“ONLAR EKİBİMDE OLDUĞUNU BİLMİYOR”

 İnce, 300 kişilik ekibini şu sözlerle anlattı:

81 vali lazım bize. Planlamacı lazım, ekonomist lazım, sağlıktan anlayan lazım, EPDK'ya adam lazım, BBDK'ya adam lazım. Hazine'ye lazım, Merkez Bankası'na lazım. 300 kişi lazım. İsim isim yazdık bunları. 300 kişilik ekibim var. Mesela bunlar kimler?.. Bir kısmı şu anda yanımda olanlar. Bir kısmı şu anda kamuda görevli olanlar. O bilmiyor bile kendinin oraya geleceğini. Atandığında o da şaşıracak.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...