Tgrt Haber

Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'na: 20 kere yenilsen yine gitmeyeceksin

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
09 Temmuz 2023 18:04 - Güncelleme : 09 Temmuz 2023 18:31

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, genel seçimlerden önce kendisine ve partisine yönelik, 'seçimden çekil' söylemlerine tepki gösterdi. İnce, Kılıçdaroğlu'nun CHP'de 'diktatorya' kurduğunu söylerken "20 kere yenilsen yine gitmeyeceksin" dedi. 

Memleket Partisi​ Genel Başkanı Muharrem İnce​, 2024 yılının Mart ayında ayında yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili kriitik değerlendirmelerde bulundu. CHP​ Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu​'nu eleştiren İnce, "Yerel seçimde aynı palavrayı yeniden sunacaklar" dedi. 

"BİZ SEÇİME GİRECEĞİZ"

Yerel seçimlere gireceklerini söyleyen İnce, "Şimdi zamanı değil, herkes çekilsin, biz seçime gireceğiz... Yok öyle yağma, biz de seçime gireceğiz. Hiç kusura bakma baştan söylüyorum; 'Oyları bölme, çekil önümüzden.' Geç bu işleri, bir kere çekildik. Kendine güvenmiyorsan zorla mı oy verdireceksin kendine? Çıkacaksın aday olacaksın, öyle yağma yok" dedi. 

"20 KERE YENİLSEN GİTMEYECEKSİN"

CHP'deki 'değişim' tartışmalarına da değinen Muharrem İnce, "Yüzde 0,1 olmayan partiye 10 tane milletvekili veriyorsun, çünkü tek adamsın" diyen İnce şunlaru kaydetti: 

"Sana kimse ses çıkaramıyor. Çünkü 20 kere yenilsen yine gitmeyeceksin. Şimdi ne rüzgarı başlatacaklarmış? Değişim rüzgarı. Kişilerin değişmesiyle hiçbir şey değişmez. Kişilerin değişmesiyle başarı gelmez. İlkeler olacak, zihniyeti değiştireceksin. 2010'da Kılıçdaroğlu geldiğinde, büyük bir değişim yaşanmıştı. Niye olmadı? Çünkü 2010'dan 2023'e gelene kadar tüzüğü öyle bir hale getirdi ki tam bir tek adam diktatorya kurdu." 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...