Tgrt Haber

Mustafa Sarıgül'den İmamoğlu'na 'ajanda' cevabı: Kimse CHP'den büyük değildir 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: Habertürk
05 Ağustos 2023 00:05 - Güncelleme : 05 Ağustos 2023 00:13
Mustafa Sarıgül'den İmamoğlu'na 'ajanda' cevabı: Kimse CHP'den büyük değildir 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı 'değişim' hareketi başlatan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'den tepki geldi. Genel başkanlığa adaylık konusunda, "Mutlaka bir ajandamız olacak, belirgin bir günü yok" diyen İmamoğlu'na Sarıgül, "CHP'de görev yapan kimsenin ajandasının olma hakkı yok" diyerek cevap verdi. 

14 Mayıs seçimlerinden yenilgiyle ayrılan CHP​ lideri Kemal Kılıçdaroğlu​'na karşı başlatılan 'değişim' hareketinin önünde duran CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül​, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu​'nu bombaladı. 

Geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından paylaşım yapan İmamoğlu, 'İktidar İçin Değişim​' sayfası açıp partililerden ve vatandaşlardan öneri talep etmişti. İmamoğlu ayrıca bu paylaşımına, "Toplum, CHP'de lider ve yönetiminin değişmesini, bu değişimin hem kuşak hem vizyon ekseninde olmasını istiyor" notunu da düşmüştü. 

EKREM İMAMOĞLU: AJANDAMIZ OLACAK 

'Değişim' talebinin makam meselesinin üzerinde olduğunu söyleyen İmamoğlu, adaylık konusunda ise, "Mutlaka bir ajandamız olacak, belirgin bir günü yok. Sizleri bilgi sahibi yapacağız. Değişim konusunda her değerli fikri mutlaka gündemimize alıyoruz" ifadelerini kullandı. 

"KİMSE CHP'DEN BÜYÜK DEĞİL"

Habertürk canlı yayınına katılan CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, bu çıkışa İmamoğlu'nun ismini vermeden cevap verdi. Sarıgül, "Benim ajandam CHP’nin ilkeleri" derken, "CHP'de görev yapan kimsenin ajandasının olma hakkı yok. Kimse CHP'den büyük değildir" ifadelerini kullandı. 

 

Kaynak: Habertürk

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...