Tgrt Haber

Özgür Özel'den, "Her şey onun telefonuyla başladı" dediği isme ziyaret

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber, İhlas Haber Ajansı
08 Kasım 2023 11:17 - Güncelleme : 08 Kasım 2023 11:28

CHP’nin yeni genel başkanı Özgür Özel, memleketi Manisa'da coşkuyla karşılandı. Özel, ailesini ziyaret ettikten sonra "Yıllar önce her şey onun telefonu ile başladı" dediği Manisa Eczacı Odası Başkanı Nükhet Tartan'ı ziyaret etti.

CHP’nin yeni genel başkanı Özgür Özel, devir teslim töreninden önce memleketi Manisa’da coşkuyla karşılandı. Özel parti binasının önünde kalabalığa seslendikten sonra anne babasının evine gitti. Ziyaretlerini sosyal medya hesabından paylaşan Özel, daha sonra da "Yıllar önce her şey onun telefonu ile başladı" dediği Manisa​ Eczacı Odası Başkanı Nükhet Tartan'ın evine geçti.

"BENİ GÖREVE DAVET EDEN İSİM"

Kendisi de eczacı olan Özel daha sonra Manisa Eczacı Odasını ve kendisini için çok değerli bir ismi ziyaret etti. Özel o anlardan fotoğraflar paylaşarak, "Yıllar önce her şey onun telefonu ile başladı... Meslek örgütümüzde beni göreve davet eden, yönetimine alan dönemin Manisa Eczacı Odası Başkanı Nükhet ablamı evinde ziyaret ettim." dedi.

https://twitter.com/eczozgurozel/status/1721908864784986607

Özgür Özel aile ziyaretinin karelerini ise şu notla paylaştı:

"Kurultayımız sonrası ve yarınki devir teslim öncesi memleketim Manisa'ya gelerek, annemin babamın ellerini öptüm, kardeşim,dayım ve akrabalarımla hasret giderdim."

Özgür Özel'den,

Kaynak: TGRT Haber, İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...