Tgrt Haber

Özgür Özel'den Kılıçdaroğlu için dikkat çeken sözleri: Cesedimi çiğnemeniz lazım

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
29 Ağustos 2024 13:42 - Güncelleme : 29 Ağustos 2024 16:55
Özgür Özel'den Kılıçdaroğlu için dikkat çeken sözleri: Cesedimi çiğnemeniz lazım

CHP lideri Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu'na açılan dava ile ilgili açıklamalarda bulundu. Davaya tepki gösteren CHP lideri, "Bir önceki genel başkanımızı hapse atmak için mevcut genel başkanın cesedini çiğnemeniz lazım" ifadelerini kullandı.

CHP​ lideri Özgür Özel, İzmir'deki bir sokak röportajında kullandığı ifadeler gerekçe gösterilerek tutuklanan Dilruba Kayserilioğlu​'nu ziyaret etti.  Dilruba'nın tutukluluğu baştan sona 'hukuksuzluk' olarak nitelendiren Özel, Türkiye’de herkesin inancının tam bir özgürlük içinde olması gerektiğini söyledi.

"TÜRKİYE ÖZGÜRLÜKLER ÜLKESİDİR"

CHP olarak bunun teminatı olduklarını aktaran Özel, "Herkesin meseleye böyle yaklaşması lazım. Kimin ne giyip ne giymeyeceğine o kişiden başka kimse karar veremez. Bu işe iki taraftan birden baskı uygulamaya çalışanlara diyoruz ki “İşinize bakın, haddinizi bilin.” Türkiye​ özgürlükler ülkesidir" ifadelerini kullandı.

Özgür Özel'den Kılıçdaroğlu için dikkat çeken sözleri: Cesedimi çiğnemeniz lazım - 1. Resim


"İDDİANAME SİNAN ATEŞ'İN KANINI ÖRTMEZ"

Kemal Kılıçdaroğlu’nun 3,5 yıl hapis ve siyasetten men edilmesi talep edilen davayla ilgili konuşan CHP lideri, "Kemal Bey'e karşı yapılan bu suç duyurusu MHP’nin vaktiyle kendi tükenmişliğinin, gündemden düşmüş olmanın, milletin gönlünden düşmüş olmanın, suç örgütleriyle anılıyor olmanın, evlatlarının kanını Ankara’da sokak ortasında bırakmış olmanın ayıbını, kusurunu örtmüş olmak için yaptıkları ve gönderdikleri yerde de kendi etkileri altında olan, atanmalarına vesile oldukları birtakım silahşorları tarafından yazılmış, kabul edilmiş iddianameler üzerinden kurdukları bir kurgudur. İddianame Sinan Ateş’in kanını örtmez" dedi.


"BU KADAR NET! HEPSİ HADDİNİ BİLSİN!"

"Bir önceki genel başkanımızı hapse atmak için mevcut genel başkanın cesedini çiğnemeniz lazım. Hodri meydan!" diyerek davaya çok sert tepki gösteren Özel, "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu yargılayacaklarsa, sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu o sanık sandalyesinde, orada oturur mu, bence oturmamalı hiçbirinin hakkı yok, onun oturması gereken yere gidip ben oturacağım. Bu kadar net! Hepsi haddini bilsin! CHP'nin hangi genel başkanını korkuttunuz da, hangi genel başkanını sindirdiniz de bir önceki genel başkanını sindireceksiniz" diye konuştu.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...