Tgrt Haber

Şanlıurfa'da sandık başında taşlı sopalı kavga

Editör: Banu İriç / Kaynak: tgrthaber.com.tr
31 Mart 2024 14:21 - Güncelleme : 31 Mart 2024 16:30

Şanlıurfa'dan muhtarlık seçimleri tartışmasında sandık başında taşlı sopalı kavga çıktı. Harran'a bağlı Akkuş Mahallesinde iki grup okul önüne taşlı sopalı birbirine saldırdı.

31 Mart​ Yerel Seçimlerinde özellikle kırsal bölgelerinde muhtarlık kavgaları haberleri üst üste gelmeye başladı. ŞanlıurfaHarran​'a bağlı kırsal Akkuş Mahallesinde muhtarlık sebebiyle çıkan tartışmada iki grup taş ve sopalarla birbirine saldırdı.

Jandarma ekipleri bölgeye müdahale ederken çok sayıda kişi şiddetli kavga sırasında yaralanarak bölge hastanelerine sevk edildi. 

 Süleymaniye Mahallesinde bulunan Kanuni Sultan Süleyman Okulunda çıkan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Bir kişi darp edilerek yaralandı.  Kavgaya polis ekiplerinin müdahale etmesiyle büyümeden sonlandı. 

Bir diğer kırsal bölge Sultantepe mahallesindeki kavgasında silahlar konuştu. Bir kişi bacağından tabancayla vurularak yaralandı. Bölgedeki jandarma ekipleri bir kişiyi gözaltına aldı.

 

 

Kaynak: tgrthaber.com.tr
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...