Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlik buluşmasında konuştu: Önümüzde yeni seçim, yeni imtihan var

Editör: Birkan Cantürk / Kaynak: TGRT Haber
14 Eylül 2023 17:50 - Güncelleme : 14 Eylül 2023 19:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'de gerçekleştirilen “Gençlik Buluşması” programında konuştu. Gençlerin ezici bir çoğunlukla bir numaralı partisi olduklarını kaydeden Erdoğan, "Bunun en somut ifadesi Meclis'teki 30 yaş altı 5 milletvekilinden 4'ü partimiz sıralarında oturuyor." dedi. Vakti geldiğinde sorumluluğu gençlere bırakacaklarını söyleyen Erdoğan, "Geleceğe birlikte yürüyoruz. Önümüzde yeni seçim, yeni imtihan var." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen "Gençlik Buluşması" programında açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

'GENÇLERE ARKA BAHÇEMİZ OLARAK BAKMADIK'

"Gençlerimizi küresel bir bataklığın içine çekmeye çalışanların oyununu bozduk. Ziyaret ettiğimiz tüm illerimizde hatta yurt dışı seyahatlerimizde gençlerimizle bir araya gelmeye özel önem veriyorum. Biz gençleri asla arka bahçemiz olarak bakmadık. Gençleri her zaman emaneti teslim edeceğimiz yol arkadaşlarımız olarak gördük. Kuşaklar arasındaki anlayış farklılıklarını tehdit olarak değil tam tersine zenginlik vesilesine dönüştürmeye çalıştık.

'VAKTİ GELDİĞİNDE SORUMLULUĞU SİZLERE BIRAKACAĞIZ'

Bizler artık sizin zamanınızın misafirleriyiz. Vakit geldiğinde milletimize hizmet etme sorumluluğunu sizlere bırakacağız. Terör örgütlerinin kanlı saldırıları dahil, sayısız oyunu bozduk. Ekonomi üzerinden yürütülen kampanyaları da akamete uğratacağız. Gençlerimizi küresel bir bataklığın içine çekmeye çalışanların oyununu bozduk. Sayısız oyunu bozduk, bu oyunu da bozacağız. Gençlerin bir numaralı partisi biziz."

'ÖNÜMÜZDE YENİ İMTİHAN VAR'

Utanmadan yüzde 52'lik oy oranıyla kazanmak kazanmak değildir diyecek kadar arsızlar. Gençlerimizi siyasetin nesnesi değil, öznesi yapma sözümüzü yerine getirdiğimize inanıyorum. Cumhur İttifakı olarak biriz, geleceğe birlikte yürüyoruz. Önümüzde yeni seçim, yeni imtihan var.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sezgin 14 Eylül 2023 22:43

Gençlerin staj STAJ sigortalarını geçerli sayın samimiyetinizi görelim

Sonraki Haber Yükleniyor...