Tgrt Haber

Süleyman Soylu'ya 'Aday olacak mısınız?' diye soruldu! İstanbul'a dikkat çekerek cevap verdi

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
03 Eylül 2023 12:52 - Güncelleme : 03 Eylül 2023 13:09
Süleyman Soylu'ya 'Aday olacak mısınız?' diye soruldu! İstanbul'a dikkat çekerek cevap verdi

Yerel seçimlerde İBB için ismi geçen milletvekili Süleyman Soylu'ya, "Aday olacak mısınız?" diye soruldu. Soylu, adaylığı düşünmediğini söylerken, "İstanbul'u geri almamız lazım, bunun için de çaba sarf edeceğim" diye ekledi.

Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler​ için İstanbul Büyükşehir Belediye BaşkanıEkrem İmamoğlu​ yeniden aday olmak istediğini açıklarken, AK Parti​'den kimin aday olacağı ise hala merak ediliyor. Listede ismi geçenlerden biri de eski içişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul milletvekili Süleyman Soylu​.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda yapılan Milletvekilleri Toplantısı'nda bulunan Soylu, burada yaptğı açıklamada yerel seçimlere ilişkin de değerlendirmede bulundu.

"İSTANBUL'U CUMHUR İTTİFAKI KAZANACAK"

Soylu, yerel seçimlerin yaklaşması hakkında konuşurken hakkında çıkan adaylık iddiaları ve AK Parti'nin İstanbul adayı için şu ifadeleri kullandı; "Yerel seçim tarihi bir seçimdir. İstanbul'u Cumhur İttifakı kazanacak.

Süleyman Soylu

"ADAYLIK DİYE BİR ŞEY DÜŞÜNMEDİM, DÜŞÜNMEYECEĞİM"

Ben de elimden gelen maksimum çabayı sarf edeceğim. Adaylık diye bir şey düşünmedim, düşünmüyorum, düşünmeyeceğim. Partimizin belirleyeceği İstanbul adayı için hep beraber çalışmamız ve İstanbul'u geri almamız lazım."

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...