Tgrt Haber

Tanju Özcan 'değişim yürüyüşü'nden seslendi: Nasreddin Hoca durumuna düşmeyeyim 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
04 Temmuz 2023 21:34 - Güncelleme : 04 Temmuz 2023 21:45
Tanju Özcan 'değişim yürüyüşü'nden seslendi: Nasreddin Hoca durumuna düşmeyeyim 

CHP'den kesin ihracı talebiyle disipline sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP'deki değişim isteğini duyurmak için Bolu'dan Ankara'ya 'değişim yürüyüşü'ne çıktı. 45. kilometreden seslenen Özcan'ın 'Nasreddin Hoca' benzetmesi dikkat çekti. 

CHP​ lideri Kemal Kılıçdaroğlu​'na ve parti yönetimine karşı duruşuyla dikkatleri üzerine çeken ve CHP’den kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edilen Tanju Özcan "değişim ve adalet" yürüyüşünün 45. kilometresinden seslendi. 

NASREDDİN HOCA BENZETMESİ

Habertürk'e açıklamalarda bulunan Özcan, "Ankara'ya gittiğinizde büyük bir kalabalık tarafından karşılanmazsanız ne yapacaksınız?" sorusuna dikkatlerden kaçmayan bir cevap verdi. 

"Ben karşılanacağımı düşünüyorum. Eğer karşılanmazsam demek ki bize atılan on binlerce mail, mesaj, tweet, mektup gerçek değilmiş, CHP'de herkes halinden memnunmuş gibi düşünürüm ister istemez" diyen Özcan, "Bizim partililerin beni Nasreddin Hoca'nın durumuna düşürmeyeceğini düşünüyorum" açıklamasında bulundu.  

Tanju Özcan 'değişim yürüyüşü'nden seslendi: Nasreddin Hoca durumuna düşmeyeyim 

"KOLTUĞU ELİMİN TERSİYLE İTTİM"

Yola çıkarken dava arkadaşlarını tembihlediğini söyleyen Özcan, "Herkes somut adım atın diyor. Attık somut adım. Kolay değil, bu sıcakta yürüyoruz Ankara'ya. Ben bu adımları kendi ikbalim için atmıyorum. Kişisel ikbalimi düşünseydim genel başkanlarla iyi geçinmek suretiyle defalarca aday olabilecek durumdayım. Ben koltuğu elinin tersiyle itenlerdenim. Benim koltuğum gitsin memleket rahat etsin, önemli değil" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...