Tgrt Haber

Ünal Karaman ve Gökhan Zan resmen İYİ Parti’de! Rozetlerini Meral Akşener taktı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
22 Mart 2023 10:46 - Güncelleme : 22 Mart 2023 11:08

Son dakika haberi: İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, teknik direktör Ünal Karaman ve eski futbolcu Gökhan Zan’a partisinin rozetini taktı. İki ismin de milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunduğu ifade edildi. 

Türkiye 14 Mayıs'ta seçime gidiyor. 53 gün kalan seçimler öncesinde partiler çalışmalarını hızlandırdı. Milletvekilliği aday adaylığında bulunmak isteyen isimler tercih ettikleri partilere başvurularını gerçekleştiriyor. Bu isimlerden bazıları da Trabzonspor'un efsanevi futbolcusu ve teknik direktörlük görevinde de bulunan Ünal Karaman ile yıllarca Galatasaray forması terleten eski futbolcu Gökhan Zan. Bugün İYİ Parti​ lideri Meral Akşener​, grup toplantısı öncesinde iki isme rozetini taktı. 

ÜNAL KARAMAN MEMLEKETİNDEN ADAY OLDU

Trabzonspor’un Abdullah Avcı ile yollarının ayrılmasından sonra ismi camia ile anılan Ünal Karaman memleketi Konya’dan İYİ Parti milletvekili aday adayı oldu.

GÖKHAN ZAN DA ADAY ADAYI

Eski milli futbolcu Gökhan Zan, memleketi Hatay'dan İYİ Parti'den milletvekili aday adayı oldu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Hatay'ı ziyareti sırasında Zan ile görüşmüş ve "Oğlum sen bizi ayağa kaldırdın" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...