Tgrt Haber

Yavuz Ağıralioğlu istifa mı edecek? AK Parti ve MHP’den teklif aldığını doğruladı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Sözcü
24 Mart 2023 09:56 - Güncelleme : 24 Mart 2023 10:01

Son dakika haberi: İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu Millet İttifakı’nın aday belirleme süreci ve adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi. HDP ile iş birliğine itiraz eden ve tepki gösteren Ağıralioğlu, AK Parti ve MHP’den teklif aldığını söyledi.

Türkiye​ 14 Mayıs’ta seçime gidiyor. 51 gün kalan seçimler​ ile milyonlarca seçmen sandık başına giderek Cumhurbaşkanı ve 28.Dönem milletvekili​ oyunu kullanacak. 6’lı Masa’nın ortak cumhurbaşkanı adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik sert sözler söyleyen ve adaylık sürecinden rahatsızlık duyduğunu kameralar karşısında söyleyen Yavuz Ağıralioğlu yine çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“AK PARTİ VE MHP’DEN TEKLİF ALDIM”

Ağıralioğlu başka bir siyasi partiden adaylık teklifi alıp almadığına ilişkin soruya şu cevabı verdi;

Bana hem AK Parti'den hem de MHP'den daha önce de teklifler gelmişti. Bakışım şu: Eğer bir milletvekili partisinden istifa ediyorsa, milletvekilliğinden de istifa etmeli.

Söz konusu İYİ Partili vekil, her an parti değiştirebileceğiyle ilgili söylemlere cevap verirken, bu ihtimali göz ardı etmedi:

Parti, kuruluş ilkelerinden tamamen sapmışsa o zaman geçilebilir düşüncesindeyim.

Bu açıklamaların ardından gözler, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in nasıl cevap vereceği merak konusu oldu. 

 

Kaynak: Sözcü
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...