Tgrt Haber

Canan Karatay'dan önemli uyarı! Bu ürünleri sakın kullanmayın: "Bağışıklık sistemini çökertiyor"

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: Tgrthaber.com
15 Ağustos 2024 11:13 - Güncelleme : 15 Ağustos 2024 11:38
Canan Karatay'dan önemli uyarı! Bu ürünleri sakın kullanmayın: "Bağışıklık sistemini çökertiyor"

Açıklamaları ve tavsiyeleriyle dikkat çeken Prof. Dr. Canan Karatay, çamaşır suyu ve deterjana dikkat çekti. Daha önce de tuvaletin her gün temizlenmemesi gerektiğini söyleyen Karatay, temizlik ürünlerinin insan vücuduna zararlarını açıkladı.

Ezber bozan açıklamaları ve tavsiyeleriyle sık sık gündem olan Prof. Dr. Canan Karatay, temizlik yaparken çamaşır suyundan vazgeçemeyenlere kritik bir uyarıda bulundu. Katıldığı bir Youtube kanalında önemli uyarılarda bulunan Karatay, temizlik yaparken yapılan hatayı açıkladı. 

Çamaşır Suyu Nedir? Nasıl Kullanılır? - Veritas Cevre

"HER GÜN TUVELET TEMİZLENMEZ"

Daha önce yaptığı açıklamada, her gün tuvaletin temizlenmemesi gerektiğini söyleyen Karatay, "Her gün tuvalet​ temizlenmez o çamaşır sularıyla kusura bakmayın. Hakikaten insanlara panik yarattılar. İçimizden çıkan bir şey idrar olabilir, büyük abdest alabilir niye mikrobik olsun ki?" demişti. 

Çamaşır suyu almadan önce blog sayfamızı ziyaret etmenizi tavsiye ederiz...

"BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİZİ ÇÖKERTİR"

Karatay şimdi de birçok kişinin temizlik yaparken kullandığı çamaşır suyu​ ve deterjanlara dikkat çekti. "Çamaşır suları, deterjanlar, ağartıcılar ve yumuşatıcılar dışardaki havadan daha çok ev havasını kirletir. Ev havasının kirliliği de bağışıklık sisteminizi çökertir." diyen Karatay, temizlikte sirke​ kullanımının uygun olduğunu dile getirdi. 

Çamaşır suyu almadan önce blog sayfamızı ziyaret etmenizi tavsiye ederiz...

Kaynak: Tgrthaber.com
Sonraki Haber Yükleniyor...