Tgrt Haber

Mum gibi eriten sirke diyeti: 1 ayda 2 beden inceltiyor!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
23 Ağustos 2023 17:07 - Güncelleme : 23 Ağustos 2023 17:18
Mum gibi eriten sirke diyeti: 1 ayda 2 beden inceltiyor!

Fazla kilolardan kurtulmak için en doğru yöntem sağlıklı ve dengeli beslenmektir. Son dönemde oldukça popüler olan sirkeli su diyeti ise sağlıklı kilo vermek için oldukça etkili…

Mavikadin.com’un haberine göre; Yapımı pratik, içeriği ise doğal olan bu diyet, sirkeli suyun düzenli kullanılması halinde işe yarar. Kişinin kilo vermesine yardımcı olur. Vücut endeksinin üzerinde olan kilo kişinin sağlığı için zararlıdır.

Fazla kilo kalp ve damar hastalıkları başta olmak üzere vücutta birçok sıkıntının ortaya çıkmasına neden olur. Kişinin hareketlerini sınırlandırır. Kısa mesafeli yürüyüşlerde bile nefesinin kesilmesine sebep olur. 

Mum gibi eriten sirke diyeti: 1 ayda 2 beden inceltiyor!

SİRKELİ SU DİYETİ NEDİR?

Çoğunlukla elma, üzüm gibi meyvelerden yapılan sirke​ antibakteriyel özellik taşır. Dolayısıyla bağışıklık sistemini güçlenmede rol üstlenir. Kan basıncının düşmesini sağlayarak tansiyonu da dengeler. Belirli meyveler veya karbonhidrat barındıran tahıllar sirke yapılması için fermante edilir.

Ancak bu süreç biraz uzundur. Çünkü meyvelerin fermantesiyle açığa çıkan asidik sıvının sirke formuna kavuşması için bir kez daha fermante edilmesi gerekir. Süreç sonunda elde edilen sirke ise kişinin yemeklerini, salatalarını süsler.

SİRKELİ SU DİYETİNİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN!

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...