Tgrt Haber

Bakan Soylu seçim otobüsünde Yeşil Sol Partililere tepki gösterdi: Ya daha ne özgürlük istiyorsunuz kepazeler?

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
21 Nisan 2023 06:57 - Güncelleme : 21 Nisan 2023 07:04

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Esenler’de seçim otobüsünde vatandaşlara hitap etti. O sırada seçim standı kuran Yeşil Sol Parti üyelerine tepki gösteren Bakan Soylu, “Şimdi şunlara sorsan 'Türkiye'de özgürlük ve demokrasi yok.' Ya be kepazeler, bu ülkenin İçişleri Bakanı meydanda konuşuyor, kepazeler. Orada istediğinizi yapıyorsunuz, daha ne özgürlük istiyorsunuz” ifadelerini kullandı.

Türkiye​ 14 Mayıs’ta seçime gidiyor. 23 gün sonra kurulacak olan sandıklar ile milyonlarca vatandaş sandık başına giderek Cumhurbaşkanı ve 28.dönem milletvekili tercihini gerçekleştirecek. Kritik seçimler öncesinde partiler ve adaylar çalışmalarını hızlandırırken YSK’nın belirlediği seçim​ takvimi de işliyor. 2 bakan dışında diğer kabine üyelerini milletvekili adayı gösteren AK Parti’de bakanlar saha çalışmalarını hızlandırdı. AK Parti​ milletvekili listelerinde yer alan isimlerden olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu​ İstanbul 2.bölge 1.sıradan aday gösterildi.

BAKAN SOYLU’DAN YEŞİL SOL PARTİLİLERE TEPKİ: 45 DAKİKADIR SAYGISIZLIK YAPIYORSUNUZ

Bakan Soylu seçim çalışmalarına devam ederken Esenler Dörtyol Meydanı'nda vatandaşlara hitap etti. Bakan Soylu, Esenler Dörtyol Meydanı'nda bulunan Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti) standına dönerek, şunları kaydetti:

Şimdi şunlara sorsan 'Türkiye'de özgürlük ve demokrasi yok.' Ya be kepazeler, bu ülkenin İçişleri Bakanı meydanda konuşuyor, kepazeler. Orada istediğinizi yapıyorsunuz, daha ne özgürlük istiyorsunuz? Ne özgürlük? Kepazeler, daha ne özgürlük istiyorsunuz? Tam 45 dakikadır orada müzik çalıyorsunuz, 45 dakikadır orada saygısızlık, nezaketsizlik yapıyorsunuz. Neden yapıyorlar biliyor musunuz? Onları çok acıttık da onun için yapıyorlar. Her PKK'lı terörist öldüğünde gözyaşı döküyorlardı, onun için yapıyorlar.

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...