Tgrt Haber

Bakan Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na TCG Anadolu'lu gönderme: Bay bay happiness

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
04 May 2023 21:20 - Güncelleme : 04 May 2023 21:46

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabından yayınladığı 'Milli Savunma Sanayii' başlıklı videosuna, Mansur Yavaş'ın yer aldığı videoyla cevap verdi.

Türkiye​'deki milyonlarca seçmen 14 Mayıs’ta sandık başında gidip oyunu kullanacak. 9 gün sonra kurulacak olan sandıklar ile seçmen Cumhurbaşkanı ve 28.Dönem Milletvekili tercihini yapacak. Kritik seçimler öncesinde muhalefet ve hükümet kanadında atışmalar yaşanıyor. Millet İttifakı'nın Cuhmurbaşkanı adayı CHP​ lider Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından 'Milli Savunma Sanayii' başlıklı bir video yayınlayarak, iktidarı hedef aldı.

KILIÇDAROĞLU: GEMİYİ SEÇİM​ OTOBÜSÜNE ÇEVİRDİLER

AK Parti'nin savunma sanayii ürünleriyle siyasi propaganda yaptığını öne süren Kılıçdaroğlu, "Devletin savunma sanayisini siyasallaştırıyorlar, ordunun gemisini seçim otobüsüne döndürdüler." diye konuştu. Savunma sanayii ürünlerinin herkesin, tüm ülke vatandaşlarının olduğunu vurgulayan ve "100 yıldır sanki hiç savunma yatırımı yapılmadı" dedi.

https://twitter.com/kilicdarogluk/status/1654169132990963712

KILIÇDAROĞLU'NA MANSUR YAVAŞ'LI 'BAY BAY' MESAJI

CHP liderinin bu paylaşımına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP'li Mansur Yavaş'ın yer aldığı video ile cevap verdi. 'Bay Bay' mesajı verilen videoda, Yavaş'ın geçtiğimiz günlerde SİHA'ları ve TCG Anadolu'yu hedef alan açıklamalarına yer verildiği görüldü.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...