Tgrt Haber

Muharrem İnce'ye 'çekil' baskısı sürüyor! Bu sefer eski öğretmeninden 'mektup' geldi...

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
07 May 2023 07:20 - Güncelleme : 07 May 2023 10:56
Muharrem İnce'ye 'çekil' baskısı sürüyor! Bu sefer eski öğretmeninden 'mektup' geldi...

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye öğretmeni açık mektup yazarak sosyal medya hesabından paylaştı.  Emekli Öğretim Üyesi Dr. Ömer Gemici, İnce’ye yazdığı mektupta adaylıktan çekilmesi ve ‘demokrasi safında yer almanı öneriyorum’ ifadelerine yer verdi.

14 Mayıs seçimlerine tam 1 hafta kaldı. Kritik seçimler öncesinde cumhurbaşkanı adayları çalışmalarını sıklaştırırken yapılan açıklamalar yeni bir polemiğin konusu olmaya devam ediyor. CHP​ Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Memleket Partisi​ Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce​ ile arasındaki konuşmalar görüşmeler ve diyaloglar sıcaklığını koruyor.

MUHARREM İNCE’YE ÖĞRETMENİNDEN ‘ÇEKİL’ MEKTUBU

Daha önce bir çok kez adaylığı konusunda çekilmesi yönünde baskıya maruz kalan Muharrem İnce’ye bu sefer öğretmeninden geldi. Emekli Öğretim Üyesi Dr. Ömer Gemici, Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi'nden (NEF) eski öğrencisi Muharrem İnce'ye yazdığı mektubu paylaştı.

Gemici, İnce’ye amasız fakatsız adaylık çekilmesini önerirken, "Öğüdümü tutarsın, tutmazsın o seni bağlar. Tutarsan dün olduğu gibi yine sevgiyle yanındayız. Tutmazsan NEF'te, NEF'ten yüzüne bakacak kimse bulamazsın. Bu da beni, bizi üzer. Dostluk ve muhabbetle" dedi.

https://twitter.com/omergemici49/status/1654445958493614080

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...