Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, terör örgütleri üzerinden CHP liderine yüklendi: Dini, bayrağı olmayanlar 'Bay Kemal'i destekliyor

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
02 May 2023 15:28 - Güncelleme : 02 May 2023 17:09

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya'da düzenlenen mitingde Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na desteklerini açıklayan terör örgütleri üzerinden sert sözlerle yüklendi. Erdoğan, "Dini, bayrağı, ezanı olmayanlar 'Bay Kemal'i destekliyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan​, Antalya​'da düzenlenen mitingde halka hitap etti. Millet İttifakı​'na sert sözlerle yüklenen Erdoğan, Altılı Masa​'nın 6'lı başlayıp daha sonra terör örgütlerinin destekleriyle '11'li masaya' dönüştüğünü söyledi. Muhalefetin derdinin Türkiye'yi en az yarım asır daha kendine gelemeyecek bir bataklığa saplamak olduğunu belirten Erdoğan, ne olur olsun bunu başaramayacaklarını ifade etti.  

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na desteklerini açıklayan terör örgütleri üzerinden sert sözlerle yüklenen Erdoğan, "Dini, bayrağı, ezanı olmayanlar 'Bay Kemal'i destekliyor" dedi. Kılıçdaroğlu'nun 'Aleviyim' çıkışına değinen Erdoğan, "Şimdiye kadar bunu niye söylemedin? Bu ülkeyi Alevi - Sünni diye ayrım yapanlara lanet olsun" diye konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

-Mesele, ülkenin bütünlüğü olduğundan Antalya kimsenini gözünün yaşına bakmaz. Şu anda karşımda 100 bini aşkın Antalyalı var. Türkiye Yüzyılı'nı beraber inşa edeceğiz.  Türkiye Yüzyılı'nın inşası için hazırlandığımız şu günlerde bir kez daha Antalya'nın desteğine talip olmak için sizlerleyiz.

"6'DİYE BAŞLAYIP 11'LİYE DÖNDÜLER"

Türkiye siyasetine ve yönetimine dönük böyle bir oyunu asla hak etmiyor. 6'lı diye başlayıp 11'liye döndüler. Masada yer olduğunu görenTürkiye düşmanları PKK ve FETÖ de seslerini yükseltti, oldu 11 ortak. Ağlanacak halimize gülüyoruz. Türkiye böyle bir oyunu asla hak etmiyor. Kılıçdaroğlu'nu cumhurbaşkanı aday olarak karşımıza diken bir mekanizma var. Ne diyordu bay Kemal tıpış tıpış gidip oy vereceksiniz. Bunların derdi Türkiye'yi en az yarım asır daha kendine gelemeyecek bir bataklığa saplamaktır. Ama başaramayacaklar.

"DİNİ, BAYRAĞI, EZANI OLMAYANLAR BAY KEMAL'İ DESTEKLİYOR"

Terörist Demirtaş, Diyarbakır'da 50 kardeşimizin ölümüne neden oldu. Şimdi cezaevinden çıkaracağız diyorlar. Demek ki 'Bay bay Kemal'in HDP ile yaptığı görüşme bu. Dini, bayrağı olmayanlar 'Bay Kemal'i destekliyor. Kardeşlerim herhalde fazla söze hacet yok. Seçimlere 2 haftadan daha az vakit var. Şimdi buradan öyle bir ses verin ki duymayan kalmasın. Antalya 14 Mayıs'ta çocuklarımızın geleceğine sahip çıkıyor muyuz? Antalya 14 Mayıs'ta Türkiye Yüzyılı'nın inşası için Bismillah diyor muyuz? Antalya tamam diyorsa inşallah bu iş tamamdır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, terör örgütleri üzerinden CHP liderine yüklendi: Dini, bayrağı olmayanlar 'Bay Kemal'i destekliyor

"CUMHUR İTTİFAK OLARAK SANDIKLARI PATLATMAYA VAR MIYIZ?"

İzlediniz, terörist Selo Diyarbakır'da 51 kardeşimizin ölümüne neden oldu. Selo cezaevinde... Ne diyorlar Selo'yu çıkaracağız. Bay bay Kemal demek ki parlamentoda yaptığı görüşme işte buydu. Açıklayabildi mi? Açıkla dedik kaç kere, açıklayamaz. Her şey fırıldak. Hayatı yalan. Hep fırıldaklarla dolaşıyor. 14 Mayıs'ta benim aziz milletim bu yalana evet demeyecek. Ana kademe, kadın kolları, gençler şu 10 günde durmak yok. Cumhur İttifakı olarak sandıkları patlatmaya var mıyız?

Kılıçdaroğlu'nun verdiği sözlere, destek istediği yerlere bakın. Tipik bir teslimiyetçi politikacıyla karşı karşıyayız. Eskiden cennet vaadiyle gelip cehennemi yaşatanlar vardı. İşte Kılıçdaroğlu böyle bir tiptir. Söylediği sözlerin bazılarının ucunun nereye gideceğini kendi de bilmez. Arada bir kendi fikrini söylediği de oluyor, ona da gülüp geçiyoruz. Bizim ilgilendiğimiz bu zatın hangi hesabın temsili olarak karşımıza dikildiğidir. Hangi insan kendi ülkesine kendi milletine bu kadar büyük kin duyabilir. Hangi insan havasını soluduğu vatanına nefret besleyebilir?

"ALEVİ-SUNNİ AYRIMI YAPANA LANET OLSUN"

Kimsenin kökeni, mezhebini sormadık. Ne diyor bay Kemal 'ben Aleviyim' diyor. Şimdiye kadar bunu niye söylemedin? Bu ülkeyi Alevi - Sünni diye ayrım yapanlara lanet olsun. 76 üniversite vardı şimdi 208 üniversite var. Muş'tan Iğdır'dan yavrularımız İstanbul'a Ankara'ya gelmiyor. Oraya profesörler doçentler gidiyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, terör örgütleri üzerinden CHP liderine yüklendi: Dini, bayrağı olmayanlar 'Bay Kemal'i destekliyor

"BAY BAY KEMAL TOKİ'Yİ KAPATACAKMIŞ"

Antalya'ya geçen yıl 145 milyar lira tutarında yatırım yaptık. Bay bay Kemal, senin büyükşehir belediye başkanın Antalya'ya ne yaptı? Antalyalı ihtiyaç sahiplerine 7 milyar lira tutarında kaynak aktardık. 2088 konutun yapımına devam ediyoruz. Bay bay Kemal yeni bir şey daha söylemiş TOKİ'yi kapatacakmış. Neyi kapatıyorsun? TOKİ'yi sana bu millet yedirmez. Depremde TOKİ'nin neler yaptığını gördük değil mi?

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...