Tgrt Haber

Evlat nöbetinin simge ismi Ayşegül Biçer, AK Parti'den milletvekili adayı oldu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
09 Nisan 2023 23:48 - Güncelleme : 10 Nisan 2023 00:07
Evlat nöbetinin simge ismi Ayşegül Biçer, AK Parti'den milletvekili adayı oldu

Eli kanlı terör örgütü PKK tarafından çocukları kaçırılan Diyarbakır annelerinin evlat nöbetinin sembol isimlerinden Ayşegül Biçer, AK Parti'den Diyarbakır milletvekili adayı oldu.

Türkiye​, 14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan cumhurbaşkanlığı​ ve milletvekilliği seçimleri için gün sayıyor. Partilerden milletvekili​ için aday olacak isimlerin listeleri, Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) sunuldu. Partilerin bildirdiği listelerde bazı isimler dikkatlerden de kaçmadı.

Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca dağa kaçırılmasından HDP​'yi sorumlu tutan ve il binası önünde yaz-kış demeden nöbeti tutup, 2021 yılında evladını terör örgütünün pençesinden kurtaran Ayşegül Biçer, AK Parti'den Diyarbakır milletvekili adayı oldu.

EVLADINI PKK'NIN PENÇESİNDEN KURTARMIŞTI

Diyarbakır'da Ayşegül ve Rauf Biçer çiftinin, terör örgütü PKK tarafından 6 yıl önce 16 yaşındayken kaçırılan oğlu Mustafa, Ağustos 2021 yılında PKK'nın barınma alanlarından kaçarak güvenlik güçlerine teslim olmuştu.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...