Tgrt Haber

Bursa’da HDP’liler Cumhur İttifakı destekçilerine saldırdı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
07 May 2023 22:24 - Güncelleme : 07 May 2023 22:43

Bursa'da HDP’liler, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın mobil seçim aracı önünde bulunan Cumhur İttifakı destekçilerine saldırdı. O anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Türkiye​'de milyonlarca seçmen 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimlerde 28. Dönem Cumhurbaşkanı ve Milletvekillerini belirleyecek. Seçim​ heyecanının dorukta olduğa birçok kentte bazı provokatif girişimler yaşanıyor.

HDP​'LİLERİN SALDIRISI KAMERADA

Bursa'da Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve AK Parti​ Bursa 2. Bölge 1. Sıra Adayı Mustafa Varank​'ın mobil seçim aracı ve önünde bulunan Cumhur İttifakı destekçileri, HDP'lilerin saldırısına uğradı. HDP'lilerin flamalarla gerçekleştirdiği saldırı anları cep telefonu kamerasıylasaniye saniye görüntülendi. 

BAKAN SOYLU'DAN İMAMOĞLU'NA TEPKİ

Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Erzurum'da gerçekleştirdiği miting sırasında taşlı saldırıya uğradı. Konu ile ilgili polisin ve valinin gerekli müdahaleyi yapmadığını söyleyen İmamoğlu'na İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan cevap geldi.

İmamoğlu'nun açıklamalarına Twitter hesabı üzerinden cevap veren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Erzurum halkına provokatör diyen Ekrem İmamoğlu’nun kendisi provokatördür" dedi.  

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...