Tgrt Haber

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan 'Bozkurt' selamı! Seçim otobüsünden böyle görüntülendi…

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
26 Nisan 2023 06:37 - Güncelleme : 26 Nisan 2023 06:45

Son dakika haberi: CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Eskişehir’de seçim otobüsünde kendisini karşılayan vatandaşlara el salladı. Bu sırada bir vatandaşın bozkurt işareti yaparak kendisine destek vermesine Kılıçdaroğlu aynı işareti yaparak cevap verdi.

14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı​ ve 28.Dönem Milletvekili​ seçimine 18 gün kaldı. Parti liderleri ve Cumhurbaşkanı adayları Ramazan’ın bitmesi ile birlikte her gün ayrı bir şehirde mitin yapmaya başladı. Millet İttifakı’nın adayı Kemal KılıçdaroğluEskişehir’de vatandaşlarla buluştu. Miting alanına giderken, seçim​ otobüsünden halkı selamlayan Kılıçdaroğlu'nun bir videosu sosyal medyada gündem oldu.

BOZKURT SELAMI VERDİ!

Kılıçdaroğlu kendisine bozkurt işareti ile destek veren vatandaşı aynı şekilde cevap verdi. O anlar kameralara saniye saniye yansırken vatandaşın Kılıçdaroğlu’nun selamı sonrasında öpücükler gönderdiği görüldü. 

SON ANKETLERDE HANGİ ADAY ÖNDE?

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...