Tgrt Haber

Memleket Partili isim zehir zemberek sözlerle partisinden ayrıldı: Asıl amaç Kılıçdaroğlu'na kaybettirmek

09 May 2023 23:13 - Güncelleme : 09 May 2023 23:26

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, adaylıktan Kılıçdaroğlu lehine çekilmesini isteyenlere "Diz çökeceğimi zannettiler. Alayı gelse diz çökmem" diyerek reddetti. İnce'nin bu çıkışının ardından Memleket Partisi kurucusu Hüseyin Ata Kaşgöz zehir zemberek sözlerle partisinden ayrılırken İnce'ye şok suçlamalarda bulundu. 

Türkiye​ 14 Mayıs’ta seçime gidiyor. 5 gün sonra kurulacak olan sandıklar ile milyonlarca seçmen sandık başına giderek oyunu kullanacak ve Cumhurbaşkanı ve 28.Dönem milletvekili tercihini gerçekleştirecek. Kritik seçimler öncesinde yaptığı çıkışlar ve Millet İttifakı’na yönelik çağrıları ile dikkat çeken Muharrem İnce​'ye parti kurucusu isimden şok suçlamalar geldi. 

"ASIL AMACI KILIÇDAROĞLU'NA KAYBETTİRMEK"

Memleket Partisi​ kurucusu Hüseyin Ata Kaşgöz Halk TV canlı yayınında istifa ettiğini açıklarken Muharrem İnce’nin ‘asıl amacının Kemal Kılıçdaroğlu’na kaybettirmek olduğunu’ iddia etti.

Muharrem İnce ile birebir görüşme gerçekleştirdiğini söyleyen Kaşgöz, "Bir ‘bölen’ olacağımızı halkın karşısına çıkamayacağımızı söyledim" dedi. "Bana verdiği cevap, ‘olmaz, kazanırım.’ Ama altında yatan sebep, Kemal Kılıçdaroğlu’na duyduğu kin ve nefret. Bunu bir türlü önleyemedik" diyen Kaşgöz adaylıktan çekildiğini de duyurdu. 

"850'NİN ÜZERİNDE İSTİFA VAR"

Memleket Partisi’nden 850’nin üzerinde istifa olduğunu söyleyen Kaşgöz, “Ne yazık ki bu istifa eden arkadaşların kimlik bilgileri genel merkezde olduğu için ikinci gün tekrardan kayıtları yapılıyor. Bir daha e-Devlet'ten istifa ediyorlar, iki gün sonra bir daha üye yapılıyorlar. Sayıştay'daki rakam düşmesin diye bu yola da başvuruluyor. Bu da çok can sıkıcı" iddiasını ortaya attı. 

 

Kaynak: Halk TV
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...