Tgrt Haber

Son dakika! MHP lideri Devlet Bahçeli'den Batı'ya seçim tepkisi: Erdoğan'ı size yedirmeyiz

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
12 May 2023 15:03 - Güncelleme : 12 May 2023 17:40
Son dakika! MHP lideri Devlet Bahçeli'den Batı'ya seçim tepkisi: Erdoğan'ı size yedirmeyiz

Son dakika haberi: MHP lideri Devlet Bahçeli, 14 Mayıs seçimleriyle öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan Batılı ülkelere tepki gösterdi. Batı'nın Erdoğan'ın gitmesini istediğini söyleyen Devlet Bahçeli, "Hans, Sam, Coni, Henry, Frank kim olursanız olun Anadolu'nun çocuğu olan Recep Tayyip Erdoğan'ı yedirmeyiz" diye konuştu. Kılıçdaroğlu'na da yüklenen Bahçeli, "Kılıçdaroğlu ve ittifakı milli güvenlik sorunudur. Bilinsin ki bu vatan işbirlikçi kalpazanlara, dış bağlantılı mankurtlara çiğnetilmeyecektir" dedi.

MHP​ Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Karaman​'dan düzenlenen mitinginde açıklamalarda bulundu. Pazar günü sandıkta hesap görüleceğini söyleyen Devlet Bahçeli, Millet İttifakı ve Batılı ülkelere sert tepki gösterdi. Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

"Aziz vatandaşlarım, değerli dava arkadaşlarım hepinizi en iyi dileklerimle, saygıyla selamlıyorum. Toplantımıza teşrif eden Karamanlı kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Seçimlerin demokrasimizin geleceğine hayırlı olmasını diliyorum. Seçimlerin sağduyulu gerçekleşmesini diliyorum.

'PAZAR GÜNÜ SANDIKTA HESAP GÖRÜLECEK'

Dil yaşayan bir varlıktır, Karaman 14 Mayıs’ta Türkçe duruş gösterecektir. 2 gün sonra, vakit yaklaştıkça zillet ittifakının ileri düzeyde korkuya kapıldıklarını, çok tehlikeli hamleler yaptıklarını görüyorum. Aradıkları kavga, kargaşadır.

Zillet cephesini perişan etmek için sıra sende. Bizim tarafımız bellidir. Himaye edenimiz Allah, destekçimiz Türk milletidir. Ahlaki kucaklaşmanın adı Cumhur İttifakı’dır. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin uzlaşmacı vasfı, bağımsız-tarafsız yargı sayesinde Türkiye’nin önü kesilemeyecektir. Geleceğin gücü Türkiye’dir. Pazar günü sandıkta hesap görülecektir.

'KILIÇDAROĞLU MİLLİ GÜVENLİK SORUNUDUR'

Güveninize layık olacağız. Caniler bugün CHP ile iş birliği halindedir. FETÖ Kılıçdaroğlu’na siper, PKK destekçidir. Türkiye’ye yön veremezler, sömürge ülkesi haline getiremezler. Bir adım geri atarsak namerdiz. Terör örgütleri, Türkiye düşmanları alayı birden Türkiye’nin önüne geçmiş durumda. FETÖ kumpaslarına hız veriyorlar.

Kılıçdaroğlu​ ve ittifakı milli güvenlik sorunudur. Kılıçdaroğlu’nun geleceğe ışık tutan projesi yoktur. 15 Temmuz'un rövanşını istiyorlar. Bağımsızlığımıza gölge düşürmeyeceğiz. PKK, Kılıçdaroğlu'na aleni destektir.

Ya mandacılara boyun eğeceğiz ya da lider ülke Türkiye’nin kapısını aralayacağız. Demokratik hesaplaşmaya 2 gün kaldı. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile kilitleri kıracağız.

'ONLARLA İKİ DÜNYADA DA HESABIMIZ VAR'

Bağımsızlığımız bedava kazanılmadı, Türkiye Cumhuriyeti ikram edilmedi. Bu topraklarla kolay vatan olmadı. Bilinsin ki işbirlikçi kalpazanlara, dış bağlantılı mankurtlara çiğnetilmeyecektir. HDP'yi, Yeşil Sol Parti'yi, bölücü teröristleri yanına alanlar milli mücadeleden intikam almak isteyen bölünme ve yıkım sevdalılarıdır. Bizim böyle bir sevdayı içinde taşıyanlarla iki dünyada da hesabımız var.

BATI'YA TEPKİ: ERDOĞAN'I YEDİRMEYİZ

Son günlerde ABD, Avrupa Birliği'nin çoğunluktaki ülkeleri, Türkiye'de sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın gitmesini istiyorlar, onu yeneceklerini söylüyorlar. Hans, Sam, Coni, Henry, Frank kim olursanız olun Anadolu'nun çocuğu olan Recep Tayyip Erdoğan'ı yedirtmeyiz. Onu siyasi hayattan sildirmeyiz ve onu tekrar Recep Recep Recep diye Cumhurbaşkanı yapacağız."

14 MAYIS 2023 SEÇİM​ SONUÇLARI
14 MAYIS 2023 CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI
14 MAYIS 2023 MİLLETVEKİLLİĞİ SEÇİM SONUÇLARI
14 MAYIS 2023 İL İL CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI
14 MAYIS 2023 İL İL MİLLETVEKİLLİĞİ SEÇİM SONUÇLARI

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...