Tgrt Haber

Numan Kurtulmuş'tan Meclis yorumu: Siyasi farklılıklarımızı bir zenginlik olarak göreceğiz

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber
30 May 2023 12:23 - Güncelleme : 30 May 2023 12:39

Son dakika haber: 28 Mayıs seçimlerin ikinci turu sonrası AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş Meclis'te açıklamalarda bulundu. Numan Kurtulmuş, ''Siyasi farklılıklarımızı bir zenginlik olarak göreceğiz'' dedi.

Fotoğraf (AA)

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş​ Meclis ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Numan Kurtulmuş, TBMM​'deki milletvekilleri kayıt işlemlerinin devam ettiğini söyledi.

''GENÇ BİR MECLİS''

Numan Kurtulmuş Meclis’te şu açıklamayı yaptı:

"Türkiye’yi sevenlerin ortaya koyduğu coşku Türkiye Yüzyılı’nın işaretidir. Seçim sonuçları dünyanın dört bir tarafında coşkuyla kutlandı. Yeni bir döneme başlıyoruz. Yasamaya da çok büyük görevler düşüyor. TBMM’deki milletvekilleri kayıt işlemleri devam ediyor. Seçim sonrası Meclis'te kayıt yoğunluğu sürüyor.

Meclisin en büyük özelliği farklı fikirlerden farklı siyasi partilerin olmasıdır. Genç bir meclistir. Hepimiz Türkiye Yüzyılı​ ideali etrafında bütünleşeceğiz.

Türkiye'nin sorunlarını çözebilecek güçlü bir Meclis olmasını temenni ediyorum. Siyasi farklılıklarımızı bir zenginlik olarak göreceğiz. Türkiye'nin ikinci yüzyılına layık bir Meclis olmasını diliyorum. İkinci dönem inşallah Türkiye yüzyılının başlangıcını yapacak çok onurlu bir Meclis olacak"

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...