Tgrt Haber

Sinan Oğan bakan mı olacak? Cumhur İttifakı'ndan açıklama

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Haber Global
25 May 2023 12:20 - Güncelleme : 25 May 2023 12:51

Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci turu için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteğini açıklayan Sinan Oğan'ın bunun karşılığında bakan yapılacağı iddiasına ilişkin BBP lideri Destici'den açıklama geldi.

28 Mayıs'ta düzenlenecek ikinci tur Cumhuraşkanı seçiminde  Cumhur İttifakı​ adayı Recep Tayyip Erdoğan​'ı destekleyeceğini açıklayan ATA İttifakı​ Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın bu destek karşılğında bakanlık koltuğu alacağı öne sürülüyordu. Oğan'ın "pazarlıksız destek" açıklamasına rağmen söz konusu iddialar gündemdeki yerini korurken, konuya ilikin Cumhur İttifakı ortağı BBP lideri Mustafa Destici​'den flaş bir açıklama geldi.

GÖRÜŞME SEÇİM SONRASI 

Haber Global'de canlı yayına katılan Destici, bu yöndeki bir soru üzerine "Bizim ittifakımız pazarlık ittifakı değil. Dolayısıyla şu ana kadar ne Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığı ne de Bakanlıklarla ilgili hiç bir şey gündemimize gelmedi" ifadelerini kullandı.

İttifak olarak tek hedeflerinin pazar günkü seçimi kazanmak olduğunu ifede eden Destici "Seçimleri kazandıktan sonra, Cumhurbaşkanımız nasıl 14 Mayıs seçimlerini kazandıktan sonra her birimizi davet edip görüşmüşse, seçimden sonra bizleri de davet edecektir, düşüncelerimizi alacaktır. Cumhurbaşkanımız kendi, biz de kendi düşüncelerimizi ifade edeceğiz. Türkiye ve milletimiz için en iyisi ne ise o yapılacaktır."

 

 

Kaynak: Haber Global
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...