Tgrt Haber

Ümit Özdağ'dan Meral Akşener'e Fırat Çakıroğlu tepkisi: Emeklerim haram olsun 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
13 Nisan 2023 02:43 - Güncelleme : 13 Nisan 2023 02:55
Ümit Özdağ'dan Meral Akşener'e Fırat Çakıroğlu tepkisi: Emeklerim haram olsun 

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Fırat Çakıroğlu'nun katili Nurullah Semo'ya burs veren ismin İYİ Parti'den aday olduğuna yönelik iddiaya çok sert tepki gösterdi. Akşener'e seslenen Özdağ, "Verdiğim bütün emekler haram olsun" dedi. 

20 Şubat 2015'te Ege Üniversitesi'nde PKK'lılar tarafından bıçaklanarak öldürülen Fırat Çakıroğlu'nun katili Nurullah Semo'ya burs verdiği iddia edilen iş insanının İYİ Parti Milletvekili adayı olduğuna yönelik iddiaya Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'dan çok sert tepki geldi. 

14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem Milletvekili seçimlerine kısa bir süre kala, İYİ Parti’nin İstanbul 3’üncü bölge 2. sıradan Millletvekili Adayı yaptığı Delta İnşaat'ın sahibi Seyithan İzsiz'in Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu öldüren PKK’lı Nurullah Semo’ya burs verdiği iddia edildi.

ÖZDAĞ: EMEKLERİM HARAM OLSUN 

Konu ile ilgili Twitter hesabından açıklama yapan Zafer Partisi lieri Ümit Özdağ, Meral Akşener​'e seslenerek, "Doğru mu? Yapmayın sayın Akşener. Verdiğim bütün emekler haram olsun. Bu doğru ise Allah sizi bildiği gibi yapsın" dedi. 

https://twitter.com/umitozdag/status/1646217950045655040

SON ANKETLERE GÖRE CUMHURBAŞKANI ADAYLARININ OY ORANI

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...