Tgrt Haber

Ümit Özdağ'dan özür! Meclis'e giremedi

15 May 2023 09:55 - Güncelleme : 15 May 2023 10:32
Ümit Özdağ'dan özür! Meclis'e giremedi

14 Mayıs Seçimlerini yüzde 2.25 oyla noktalayan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, seçmeninden özür diledi. Gaziantep'den aday olmasına rağmen seçilemeyen Özdağ sosyal medyadan, "Sizleri zafere götüremediğim için özür dilerim" ifadelerini paylaştı.

14 Mayıs Seçimlerini yüzde 2.25 oyla noktalayan Zafer Partisi​'nin Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabı üzerinden dikkat çekici bir paylaşımda bulundu. Gaziantep'ten birinci sıradan aday olmasına rağmen seçilmemeyen Özdağ, partililerden özür diledi. 

"BAŞARI OLARAK GÖRMÜYORUM"

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleriyle ilgili haberler yakından takip edilirken, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ise dikkat çekti.

https://twitter.com/umitozdag/status/1657977449467068417

Özdağ, yaptığı paylaşımda, "Sevgili Zafer Partililer, Cumhuriyetimizin 100. Yılında Atatürk’ün ruhunu şad edecek bir sonuç alamadığım ve sizleri zafere götüremediğim için hepinizden özür dilerim. Evet, seçimlerin 2. Tura kalmasını sağladık. Ancak bu sonucu bir başarı olarak görmüyorum" ifadesine yer verdi.

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...