Tgrt Haber

Anderson Talisca'nın kariyeri için kritik saatler! Adım adım Cimbom'a

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: Arriyadiyah
27 Ağustos 2023 11:10 - Güncelleme : 27 Ağustos 2023 11:25
Anderson Talisca'nın kariyeri için kritik saatler! Adım adım Cimbom'a

Süper Lig'in ilk iki haftasını 4 puanla geçen ve Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak için büyük avantaj yakalayan Galatasaray'ın radarında olan Anderson Talisca için kritik 24 saat başladı. Al Nassr'ın teknik direktörü Luis Castro'nun Talisca'nın kariyerini etkileyecek kararı vermesi bekleniyor. İşte ayrıntıları... 

Trendyol Süper Lig'de sezonda şampiyonluk parolasıyla başlayan ve Şampiyonlar Ligi'nde başarı hedefleyen sarı-kırmızılarda hedef Anderson Talisca​. 

Son olarakHakim Ziyech​'i kadrosuna katan ve Sergio Ramos​ transferi için de önemli aşama kaydeden Galatasaray​'ın Talisca transferinde mutlu sona ulaştığı iddia edilirken Brezilyalı futbolcu için kritik süreç başladı. 

Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al Nassr'da forma giyen Brezilyalı yıldız Anderson Talisca'nın kariyeri teknik direktör Luis Castro'nun iki dudağının arasında. 

KARAR İÇİN SON 24 SAAT 

Suudi Arabistan merkezli Arriyadiyah'ın aktardığı habere göre, Al Nassr Teknik Direktörü Luis Castro, Talisca'nın takımda kalıp kalmayacağına dair kararını 24 saat içinde kulüp yönetimine söyleyecek. Oyuncunun olası ayrılığı sonrası en büyük taliplilerden biri ise Galatasaray...     

ADI CİMBOM İLE ANILIYOR 

Türkiye'de daha önce Beşiktaş formasını terleten Anderson Talisca'nın ismi, Galatasaray ile anılıyor. Bu sezon ligde 2 maça çıkan tecrübeli orta saha bu maçlarda 2 gol kaydetti. 

 

 

Kaynak: Arriyadiyah

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...