Tgrt Haber

Arda Güler yuvaya mı dönüyor? Fenerbahçe, Real Madrid'i ikna etti

Editör: Birkan Cantürk / Kaynak: TGRT Haber
17 Kasım 2023 18:18 - Güncelleme : 17 Kasım 2023 18:29
Arda Güler yuvaya mı dönüyor? Fenerbahçe, Real Madrid'i ikna etti

Real Madrid'de sakatlıklarından formasına kavuşamayan Arda Güler için Fenerbahçe devreye girdi. İspanyol basını, Real Madrid'in Arda Güler'i Fenerbahçe'ye kiralayabileceğini iddia etti.

Sezon başında Fenerbahçe​'den 20 milyon euroluk bonservis bedeliyle Real Madrid​'e transferArda Güler​, sakatlıklar sebebiyle bir türlü formasına kavuşamadı. Sakatlığı süren genç yıldız için Fenerbahçe'nin devreye girdiği iddia edildi.

Real Madrid'e yakınlığı ile bilinen Defensa Central'de yer alan habere göre Real Madrid, yaşadığı sakatlıklar sebebiyle hiçbir resmi karşılaşmada forma giyemeyen Arda Güler'i maç ritmini yakalamak adına Fenerbahçe'ye kiralayabilir.

Habere göre Fenerbahçe, Real Madrid'e Arda Güler için 1 milyon euro kiralama ücreti teklif etti. Real Madrid'in de bu teklifi kabul edebileceği öne sürüldü.

Ayrıca Fenerbahçe'nin Arda Güler'in Real Madrid'den kazandığı yıllık ücreti de karşılayabileceği detay olarak verildi.

İSPANYOL MUHABİRİN BASKISI TEPKİ ÇEKTİ!

Milli arada İstanbul'a gelmek üzere havalimanına giden Arda Güler'e İspanyol muhabirin baskısı taraftarın yoğun tepkisini çekti. Olayın taciz olduğunu belirten taraftarlar, muhabir için, "Sana uzaklaştırma emri çıkarmaları lazım." diyerek tepki gösterdi.

Arda Güler; İspanyol muhabirin, "Ne zaman sahalara dönersin? Ancelotti ile konuştun mu?" gibi sorularını yanıtsız bırakırken, "İyileşme sürecin nasıl gidiyor?" sorusuna "İyi, iyi" şeklinde cevap verdi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...