Tgrt Haber

Bandırmaspor başkanından Galatasaray maçı sonrası tepki: Hakkım helal değildir

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
07 Şubat 2024 00:09 - Güncelleme : 07 Şubat 2024 00:11
Bandırmaspor başkanından Galatasaray maçı sonrası tepki: Hakkım helal değildir

Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası’nda Bandırmaspor’u ağırladı. Karşılaşmayı sarı kırmızılılar 4-2 kazanırken Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez, Galatasaray maçı sonrası hakem kararlarına tepki gösterdi.

Ziraat Türkiye Kupası​ son 16 turu maçında Galatasaray​ ile Teksüt Bandırmaspor takımları RAMS Park Stadı’nda karşılaştı. Mücadeleyi sarı kırmızılılar 4-2 kazandı.

Karşılaşmanın sonunda Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez, VAR'a ve hakem kararlarına tepki gösterdi. 

Onur Göçmez yaptığı açıklamada, "Galatasaray'ın bizi yenmesi kadar doğal bir şey yok. Bir mücadele veriyoruz. Futbolu geliştirmek, büyütmek istiyoruz ama bir güç var çözemediğimiz, hakem doğru kararı veriyor ama VAR'dan biri çağırıyor. Bunu bir kez daha yaşadık. Ligin dizayn edilmesini bir kez daha gördüm. Gerçekten birileri bir şeyler yapıyor" dedi. 

Bandırmaspor başkanından Galatasaray maçı sonrası tepki: Hakkım helal değildir - 1. Resim

"BENİM HAKKIM HELAL DEĞİLDİR"

Onur Göçmez ayrıca, "Galatasaray'ın bizi yenebileceği tartışılacak bir konu değil. Amacınız ne, devreye neden girersiniz? Bu futbolun içinde olmaktan dolayı utanıyorum. Bunu play-off finalinde de yaşadım. O zaman Halil Umut Meler ve Mete Kalkavan vardı. Şimdi Özgür Yankaya var. Benim hakkım helal değildir" diyerek tepki gösterdi. 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...