Tgrt Haber

Beşiktaş, Lugano'yu 5-1 yenerek adını UEFA Avrupa Ligi'ne yazdırdı!

Editör: Eyüp Ensar Yeşil / Kaynak: tgrthaber.com
29 Ağustos 2024 23:01 - Güncelleme : 30 Ağustos 2024 08:24
Beşiktaş, Lugano'yu 5-1 yenerek adını UEFA Avrupa Ligi'ne yazdırdı!

Temsilcimiz Beşiktaş, İsviçre takımı Lugano'yu 5-1 yenerek yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek. Siyah-beyazlıların gollerini Immobile(2), Gedson, Rafa Silva ve Salih Uçan kaydetti. Kura çekimi 30 Ağustos'ta gerçekleşecek.

Beşiktaş​, UEFA Avrupa Ligi​ play-off turunda 3-3'lük maçın rövanşında, İsviçre ekibi Lugano​ karşısında farka koştu. Rakibi karşısında üstün bir futbol sergileyen siyah-beyazlılar sahadan 5-1'lik zaferle ayrılarak adını gruplara yazdırırken, taraflarını da mest etti.

Beşiktaş, Lugano'yu 5-1 yenerek adını UEFA Avrupa Ligi'ne yazdırdı! - 1. Resim

MAÇ ERKEN GOLLE BAŞLADI!

Tüpraş Stadyumu'nda oynanan maça Beşiktaş 7. dakikada Immobile ile 1-0 önde başladı. 

59. dakikada Vladi ile 1-1'lik beraberliği getiren Lugano'nun sevinmesi fazla sürmedi ve 65'de Gedson, 70'de Rafa Silva ve 71'de Immobile'nin peş peşe attığı gollerle Beşiktaş skoru bir anda 4-1'e getirdi.

90+3'de Salih Uçan'ın attığı gol maçın skorunu belirledi ve Beşiktaş, Lugano'yu 5-1 yendi.

KURA ÇEKİMİ BUGÜN

Beşiktaş, İsviçre takımı Lugano'yu 5-1'lik skorla mağlup ederek yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek. Kura çekimi ise 30 Ağustos'ta (bugün) yapılacak.

Beşiktaş, Lugano'yu 5-1 yenerek adını UEFA Avrupa Ligi'ne yazdırdı! - 2. Resim

GOL MAKİNASI IMMOBILE 

Karşılaşmaya attığı 2 golle damga vuran Ciro Immobile, siyah beyazlı takımdaki gol sayısını da 6'ya çıkardı. İtalyan yıldız Beşiktaş formasıyla sadece 5 maça çıkarak bu sayıya ulaştı.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...