Tgrt Haber

Fenerbahçe, Rodrigo Becao transferini bitirdi! Bonservisi belli oldu

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
14 Temmuz 2023 22:20 - Güncelleme : 14 Temmuz 2023 22:34
Fenerbahçe, Rodrigo Becao transferini bitirdi! Bonservisi belli oldu

Fenerbahçe, Udinese takımında forma giyen Rodrigo Becao'nun transferi için oyuncu ve kulübü arasında her konuda anlaşmaya varıldı. Oyuncunun önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelip imza atması bekleniyor.

Fenerbahçe​, savunma hattını güçlendirme çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Fabrizio Romano'nun haberine göre,Rodrigo Becao​ ile uzun süredir ilgilenen Fenerbahçe, 27 yaşındaki oyuncunun ardından kulübü Udinese​ ile de anlaşmaya vardı. 

BONSERVİS BEDELİ 

Fenerbahçe, bu transfer​ için İtalyan ekibine 10 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. 

Fenerbahçe ile Udinese arasında anlaşma sağlanırken, son pürüzlerin giderilmesinin ardından Becao İstanbul'a gelecek. Sarı-lacivertliler, Becao transferini kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor. 

Geçtiğimiz sezon Serie A​'da 28 maça çıkan Brezilyalı savunmacı 2 gol, 1 asistlik skor katkısı vermişti. 27 yaşındaki stoper, Udinese ile sözleşmesinin son yılındaydı.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...