Tgrt Haber

İsmail Kartal’ın ‘kesik’ listesindeydi: Samatta’dan sonra bir isim daha yolcu

14 Temmuz 2023 14:52 - Güncelleme : 14 Temmuz 2023 14:53
İsmail Kartal’ın ‘kesik’ listesindeydi: Samatta’dan sonra bir isim daha yolcu

Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal’ın kadroda istemediğini yönetime ilettiği 7 isimden biriyle daha yollar ayrılıyor. Mbwana Samatta’nın sözleşmesinin karşılıklı feshedilmesinden sonra Willian Arao’nun da talipleri olduğu öğrenildi.

Yabancı kuralı nedeniyle kadroya oyuncu kaydedebilmek için elindekilerden vazgeçmesi gereken Fenerbahçe’de İsmail Kartal; Atilla Szalai, Joao Pedro, Diego Rossi​, Willian Arao, Gustavo Henrique, Joshua King ve Mbwana Samatta’yı kadrosunda istemediğini yönetime iletti.

LİSTEDEN İLK AYRILIK SAMATTA

Sarı-lacivertlilerde ilk ayrılık, sözleşmesini karşılıklı olarak feshedip Yunanistan Ligi ekibi PAOK’la görüşmelere başlayan Mbwana Samatta oldu.

ARAO'YA BREZİLYA VE ARABİSTAN'DAN TALİP

Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre, İsmail Kartal’ın ‘kesik’ listesinde yer alan Arao’ya Brezilya ve Suudi Arabistan’dan talip var.

Transferde özellikle gidecek oyuncularda hocasının taleplerine öncelik veren sarı-lacivertli yönetim, Arao’ya makul bir teklif gelmesi halinde Brezilyalı oyuncunun gönderilmesine sıcak bakıyor.

1 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ BULUNUYOR

Geçen sezon başında Brezilya’nın Flamengo takımından Fenerbahçe’ye 3 milyon Euro bedelle transfer olan Arao’nun sarı-lacivertli kulüple Haziran 2024’e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Süper Lig'in son sezonunda sarı-lacivertli formayla 31 karşılaşmaya çıkan Arao; sahada kaldığı 2 bin 303 dakikada 4 asist yaparken 4 de sarı kart gördü.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...