Tgrt Haber

Fenerbahçe tribünlerinde 30 Ağustos coşkusu! Atatürk koreografisi büyük beğeni topladı

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: tgrthaber.com
30 Ağustos 2024 21:38 - Güncelleme : 30 Ağustos 2024 21:59

Fenerbahçe ile Alanyaspor 4. haftanın açılış maçında bir araya geldi. 30 Ağustos Zafer Bayramı'na denk gelen müsabaka öncesi sarı-lacivertli tribünlerde dev Atatürk posteri, Türk bayrağı ve Türk devletlerinin bayrakları açıldı. 

Türkiye’nin dört bir yanında 30 Ağustos Zafer Bayramı​ coşkuyla kutlanırken Süper Lig​'in açılış maçında da görsel şölene yer verildi. Müsabaka öncesinde sarı-lacivertli tribünlerde eski Türk devletlerinin bayrakları açıldı.

Tribünlerinden karşılaşma öncesi eski Türk devletlerinin bayrakları açılırken, 10. yıl marşı hep bir ağızdan seslendirildi.

Fenerbahçe tribünlerinde 30 Ağustos coşkusu! Atatürk koreografisi büyük beğeni topladı - 1. Resim

DEV ATATÜRK​ KOREOGRAFİSİ...

Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk koreografisi sosyal medyada büyük beğeni topladı. Ayrıca iki takım da sahaya "Büyük zaferler yalnızca büyük milletler tarafından kazanılır" pankartı ile çıktı.

Fenerbahçe tribünlerinde 30 Ağustos coşkusu! Atatürk koreografisi büyük beğeni topladı - 2. Resim

Fenerbahçeli futbolcular maç öncesi ise "Bir milletin kuruluş ve varoluş zaferinin 102. yılı kutlu olsun" pankartı taşıdı.

Fenerbahçe tribünlerinde 30 Ağustos coşkusu! Atatürk koreografisi büyük beğeni topladı - 3. Resim

Öte yandan Fenerbahçe-Alanyaspor maçı öncesi hayatını kaybeden sarı-lacivertli ekibin unutulmaz teknik direktör Christoph Daum da anıldı.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...